Placa de baza ASROCK H310CM-DVS, Socket 1151, mATX

Cod produs: CSAH310CMDVS
 
269,00 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Placa de baza ASROCK H310CM-DVS, Socket 1151, mATX

  Decodare / codificare HEVC pe 10 biti

  Suporta decodarea / codificarea HEVC pe 10 biti pentru a oferi o calitate video imbunatatita substantial si o experienta video de adancime de biti mai mare.

  Design solid al condensatorului

  ASRock a aplicat condensatori solizi pe aceasta placa de baza. Cu aceste capace solide, acestei placi de baza i se permite sa functioneze mai stabil si sa asigure o durata de viata mai lunga.

  Antetul pompei de apa

  Acesta nu este doar un antet standard al ventilatorului CPU, ci suporta si pompele de apa! Acest antet ofera o putere maxima de 1,5 A pentru sustinerea celor mai populare pompe de apa. De asemenea, utilizatorul poate regla tensiunea pompei de apa pentru a obtine performante de racire mai ridicate cu zgomot mai mic.

  A-Tuning

  A-Tuning este suita software multifunctionala ASRock cu o noua interfata, mai multe caracteristici noi si utilitati imbunatatite.

  Protectie completa Spike

  Unele componente digitale sensibile de pe placa de baza sunt vulnerabile la supratensiuni, curentul excesiv poate cauza defectiunile sistemului imediat. ASRock Full Spike Protection include diverse tehnologii pentru a preveni deteriorarea componentelor placii de baza de aceste varfuri de tensiune neasteptate.

  Actualizare live si magazin APP

  ASRock Live Update & APP Shop este proiectat pentru confortul dvs. Oferim diverse aplicatii si software de asistenta pentru descarcare de catre utilizatori. De asemenea, va puteti optimiza cu usurinta sistemul si va puteti mentine placa de baza actualizata cu ASRock Live Update & APP Shop.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal