Placa de retea Wireless ASUS PCE-AC56 AC1300, 400 + 867 Mbps

Cod produs: ADWPCE-AC56
Fii primul care evalueaza acest produs
 
239,99lei
Stoc epuizat
 • Cea mai usoara solutie pentru a oferi oricarui PC desktop acces la retelele Wi-Fi ultra-rapide, de ultima generatie, 802.11ac

  ASUS PCE-AC56 este un nou adaptor Wi-Fi 802.11ac pe interfata PCI Express ce elimina necesitatea utilizarii cablurilor Ethernet si ii permite sistemului tau desktop sa atinga viteze de pana la 867 Mbps prin intermediul interfetei 802.11ac. Tehnologia Broadcom® TurboQAM™ accelereaza performanta retelelor de tip 802.11n in banda de 2.4 Ghz de la 300 Mbps la 400 Mbps in cazul dispozitivelor compatibile. In plus, elegantul suport extern magnetizat pentru antene iti ofera un nivel ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste modificarea pozitiei antenei, astfel incat te vei putea bucura de cea mai buna calitate a semnalului receptionat.

  Cel mai rapid standard Wi-Fi: 802.11ac

  PCE-AC56 utilizeaza noul chipset Wi-Fi 802.11ac de generatia a 5-a de la Broadcom pentru a atinge viteze de pana la 867 Mbps in banda de 5GHz, de trei ori mai bune decat cele oferite de retelele 802.11n Wi-Fi. In acelasi timp, acesta este perfect compatibil cu toate protocoalele Wi-Fi anterioare, oferind un nivel foarte ridicat de performanta in transmisiunile de date bidirectionale si asigurand o tranzitie foarte rapida la standardul 802.11ac si conectivitate usoara si rapida cu toate dispozitivelor existente.

  Extinde-ti si imbunatateste-ti conexiunea wireless

  ASUS Ai Radar extinde capabilitatile de conectivitate wireless intr-un mod inteligent utilizand o tehnologie de amplificare directionala de mare putere a semnalului 802.11ac si solutia exclusiva ASUS RF pentru optimizarea receptiei. Acestea asigura o acoperire extinsa, cresterea dinamica a ratelor de transfer de date si o stabilitate superioara.

  Acoperire de semnal de 150% si eliminarea tuturor zonelor ”moarte”!

  Transmitatorul foarte puternic si un design special creat pentru a amplifica semnalul si puterea de receptie imbunatatesc calitatile de transmisie/receptie ale modelului PCE-AC56, extinzand aria de acoperire Wi-Fi a acestuia cu pana la 150%, in comparatie cu dispozitivele-client generice. Aceasta acoperire crescuta ajuta la eliminarea zonelor ”moarte” din orice locatie, suportand transmiterea rapida si neintrerupta de continut HD si o experienta foarte buna in jocurile online.

  *Afirmatie demonstrata de catre testele interne efectuate de catre compania ASUS. Performantele reale pot varia in functiile de starea retelei si diversi factori de mediu.

  Upgrade instant la retea de tip Wi-Fi pentru desktop-uri

  Prin intermediul interfetei PCI Express , PCE-AC56 se poate conecta la orice placa de baza, oferindu-i desktop-ului vostru acces instantaneu la vitezele de pana la 1.3Gbps permise de standardul Wi-Fi 802.11ac. Deoarece se conecteaza in mod direct la placa de baza, nu mai trebuie sa va faceti probleme legate de fire sau de sursa de alimentare.

 • Caracteristici generale

  InterfataPCI-E
  TipWi-Fi
  StandardeIEEE 802.11a/b/g/n/ac
  Viteza de transfer Wi-Fi (Mbps)400 + 867
  Frecventa2.4GHz - 5GHz
  Antena2 x Antena R SMA

  Informatii suplimentare

  Facilitati64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, Suport WPS; Modulare: 64QAM, 16QAM, CCK, DQPSK, DBPSK, OFDM
  Sisteme de operare compatibileWindows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista , Windows® XP
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.