Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CSASTRIXRAIDDLX

Placa de sunet ASUS STRIX RAID DLX, 7.1, PCI-E

 
949,99lei
Stoc epuizat
 • ASCUTE-TI AUZUL

  Preia controlul

  Strix Raid DLX este o placa de sunet de top, construita cu componente de o calitate la nivel audiofil create pentru a satisface cerintele pasionatilor de jocuri ce doresc doar sunet de cea mai buna calitate. Strix Raid DLX ofera un sunet bogat, realista si cu o claritate exceptionala, cu un raport semnal/zgomot incredibil, de 124dB, si un amplificator pentru casti cu impedanta de 600 de ohmi pentru un bass puternic. Solutia utilitara simpla, dar foarte puternica Sonic Studio si cutia de control ofera un nivel complet de control asupra functiilor placii de sunet si permite ajustari instantanee ale sunetului in jocuri.

  DESIGN PROIECTAT PENTRU PASIONATII DE JOCURI

  Modificarea instantanee a setarilor de sunet in jocuri cu Modul Raid

  Modul RAID, o functie exclusiva ASUS, poate fi pornit chiar in focul bataliei virtuale printr-o singura apasare pe cutia de control audio, oferindu-va exact modificarile sonore pe care le doriti. Cu ajutorul acestei combinatii foarte puternice de Mod Raid si cutie de control audio, pasionatii de jocuri nu vor mai trebui sa opreasca jocurile si sa deschida aplicatia de control a software-ului de sunet pentru a modifica setarile audio, asigurand astfel faptul ca acestia nu vor rata nici macar un minut din actiune.

  Pasionatii de jocuri pot salva setarile sonore favorite sau cele utilizate cel mai frecvent - Egalizator, Amplificare Bass, Sunet Surround Virtual, si Volum Microfon — in setari customizate ce pot fi pornite sau oprite cu ajutorul butonului Mod Raid dedicat de pe consola de control audio. De asemenea, acesta este dotat cu o rotita de control foarte utila pentru a ajusta nivelul de intensitate al Modului Raid.

 • Caracteristici generale

  InterfataPCI-E
  Numar canale7.1
  Procesor sunetC-Media USB2.0 6632AX High-Definition Sound Processor (Max. 384KHz / 24bit)
  Conectori intrare1 x jack 3.5mm (1/8") (intrare mixta Audio / Microfon)
  Conectori iesire5 x jack 3.5 mm (1/8") (iesire Casti/iesire Fata/iesire Lateral/iesire Centru-Subwoofer/iesire Spate); 1 x iesire S/PDIF ((mixta cu iesirea laterala)); 1 x Box Link
  Rezolutie (biti)24
  Raport semnal zgomot (dB)124

  Informatii suplimentare

  SO compatibileWindows® 10 , 32bit/64bit; Windows® 8.1, 32bit/64bit; Windows® 8, 32bit/64bit; Windows® 7 SP1, 32bit/64bit
  FacilitatiSonic Studio

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.