Suntem deschisi pentru tine. Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Placa de sunet ASUS STRIX RAID PRO, 7.1, PCI-E

Cod produs: CSASTRIXRAIDPRO
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • ASCUTE-TI AUZUL
  PREIA CONTROLUL

  Strix Raid PRO este o placa de sunet de top, construita cu componente de o calitate la nivel audiofil create pentru a satisface cerintele pasionatilor de jocuri ce doresc doar sunet de cea mai buna calitate. Strix Raid PRO ofera un sunet bogat, realista si cu o claritate exceptionala, cu un raport semnal/zgomot incredibil, de 116dB, si un amplificator pentru casti cu impedanta de 600 de ohmi pentru un bass puternic. Solutia utilitara simpla, dar foarte puternica Sonic Studio si cutia de control ofera un nivel complet de control asupra functiilor placii de sunet si permite ajustari instantanee ale sunetului in jocuri.

  DESIGN PROIECTAT PENTRU PASIONATII DE JOCURI

  Modificarea instantanee a setarilor de sunet in jocuri cu Modul Raid

  Modul RAID, o functie exclusiva ASUS, poate fi pornit chiar in focul bataliei virtuale printr-o singura apasare pe cutia de control audio, oferindu-va exact modificarile sonore pe care le doriti. Cu ajutorul acestei combinatii foarte puternice de Mod Raid si cutie de control audio, pasionatii de jocuri nu vor mai trebui sa opreasca jocurile si sa deschida aplicatia de control a software-ului de sunet pentru a modifica setarile audio, asigurand astfel faptul ca acestia nu vor rata nici macar un minut din actiune.

  Pasionatii de jocuri pot salva setarile sonore favorite sau cele utilizate cel mai frecvent - Egalizator, Amplificare Bass, Sunet Surround Virtual, si Volum Microfon — in setari customizate ce pot fi pornite sau oprite cu ajutorul butonului Mod Raid dedicat de pe consola de control audio. De asemenea, acesta este dotat cu o rotita de control foarte utila pentru a ajusta nivelul de intensitate al Modului Raid.

  CONTROL AUDIO TOTAL

  Preia controlul total asupra sunetului tau cu Sonic Studio

  Strix Raid PRO este insotit de cea mai recenta suita software Sonic Studio Pro, ce iti ofera controlul complet asupra fiecarui aspect al redarii audio – de la egalizator (EQ) la balansarea volumului difuzoarelor pe 7.1-canale. Sonic Studio ofera o singura pagina de navigatie ce iti pune toate functiile la dispozitie, cu o interfata foarte intuitiva pentru a activa profilurile audio pre-setate in functie de mediul audio dorit.

  SUNET CU O CLARITATE DE CRISTAL IN JOCURI

  Formula castigatoare pentru o calitate audio exceptionala

  Raport semnal/zgomot (SNR) de 116dB pentru o claritate audio extraordinara

  Unitatea DAC de inalta fidelitate ESS SABRE9006A ofera un sunet fara rival, cu zero modificari fata de frecventele de baza si un raport semnal/zgomot (SNR) exceptional, de 116dB, pentru o claritate de 32 de ori mai ridicata comparativ cu solutiile audio obisnuite

  Amplificarea detaliilor sonore cu ajutorul amplificatorului pentru casti de 600 ohmi incorporat

  Puternicul amplificator pentru casti TI-TPA6120 va permite sa experimentati pe deplin intregul potential al castilor voastre de gaming. Un amplificator pentru casti de 600 de ohmi ofera un bass imbunatatit si sunet mai clar si detaliat.

  Tehnologie Hyper Grounding

  PCB-ul multi-strat, cu elemente specifice pentru blocarea interferențelor provocate de către alte componente, este rezultatul deceniilor de experiență profesională a echipei de ingineri de la ASUS.

  Efecte luminoase

  Exprimă-ți stilul propriu în jocuri cu Strix Raid PRO. Design-ul său, în formă de ochi de bufniță, va emite lumină în întuneric.

 • Caracteristici generale

  InterfataPCI-E
  Numar canale7.1
  Procesor sunetC-Media USB2.0 6632AX High-Definition Sound Processor
  Conectori intrareAnalog Input 1 x 3.5 mm jack (1/8") (Line-in/ Mic-in combo), Digital 1 x S/PDIF out
  Conectori iesire5 x 3.5 mm jack (1/8") (Headphone out /Front out/Side out/Center-Subwoofer out/Rear out)
  Rezolutie (biti)24
  Raport semnal zgomot (dB)116

  Informatii suplimentare

  Sisteme de operare compatibileWindows 10 32bit/64bit, Windows 8.1 32bit/64bit, Windows 8 32bit/64bit, Windows 7 SP1 32bit/64bit

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.