Click aici catre cele mai bune promotii.
Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Placa pentru creponat parul VALERA Silhouette 647.02

Cod produs: NDL64702
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Stoc epuizat
 • Placa pentru creponat parul VALERA Silhouette 647.02
   
  De peste 60 de ani, din 1955, Valera produce aparate de ingrijire a parului si este angajata intr-o continua lupta de a imbunatati in mod constant calitatea produselor sale, de a satisface cele mai inalte exigente standarde de pe piata. Pentru Valera sloganul "Calitate" este coloana vertebrala a istoriei companiei.
   
  Valera SILHOUETTE este un aparat profesional de mare calitate pentru creponarea parului. Avand in vedere ca Silhouette este un crimper (ondulator) profesional, el a fost conceput si construit astfel incat sa ofere confort clientului, un aspect sanatos, matasos si stralucitor pentru parul coafat si ergonomie si usurinta in utilizare pentru stilist.
   
  Pentru un randament superior Silhouette dispune de o suprafata activa mare cu 6 “valuri”. Aceasta suprafata ondulata este placata ceramic cu Turmalina – o sursa naturala de ioni negativi, pentru un efect antistatic.
   
  Silhouette este astfel construit incat sa existe un contact uniform intre par si intreaga suprafata a placilor, asigurand o temperatura constanta si uniform distribuita. Mai mult setarea temperaturii de lucru, pe intreaga plaja dintre 0 – 210 grade Celsius  se poate face foarte fin si in mod continuu prin reglaj electronic.
   
  Pentru o utilizare in regim profesional creponatorul Valera Silhouette este prevazut cu un cablu de alimentare cu lungimea de 3 m, articulat la zona de intrare in placa.

  Creponatorul  Silhouette este astfel construit incat sa existe un contact uniform intre par si intreaga suprafata a placilor, asigurand o temperatura constanta si uniform distribuita.

  Suprafetele  de contact cu parul sunt placate cu Turmalina – o sursa naturala de ioni negativi.  Acestia  ajuta la hidratarea firului de par in timpul uscarii, mareste volumul parului, face ca parul sa fie mai elastic, mai stralucitor si mai usor de pieptanat.

  Reglarea temperaturii de lucru, pe intreaga plaja dintre 0 – 210 grade Celsius  se face foarte fin si in mod continuu prin reglaj electronic.

 • Caracteristici generale

  Tip utilizareProfesional
  Destinat pentruCreponare
  Temperatura max. de coafat (°C)210
  InvelisCeramica, Turmalina
  Indicator luminosDa
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.