Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit

Cod produs: CSADUA3070O8GV2
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
Placa video ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3070 V2 OC Edition, 8GB GDDR6, 256bit
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni
 • Descriere

  Auto−Extreme Technology

  Tehnologia Auto-Extreme este un proces de fabricatie automatizat care stabileste noi standarde in industrie, permitand finalizarea tuturor lipirilor intr-o singura trecere. Acest lucru reduce tensiunea termica asupra componentelor si evita utilizarea substantelor chimice dure de curatare, rezultand un impact mai mic asupra mediului, un consum mai mic de energie de fabricatie si un produs mai fiabil in general.

  Protective Backplate

  PCB-ul este intarit de o placa din aluminiu care adauga rigiditate structurala, ajutand la prevenirea flexibilitatii PCB-ului si la protejarea componentelor si urmarirea cailor de deteriorare.

  Stainless Steel Bracket

  Suportul de montare al Dual a fost imbunatatit cu otel inoxidabil 304, care este mai dur si mai rezistent la coroziune.

  GPU Tweak II

  Utilitarul ASUS GPU Tweak II duce reglarea placilor grafice la nivelul urmator. Va permite sa modificati parametrii critici, inclusiv ceasurile de baza GPU, frecventa memoriei si setarile de tensiune, cu optiunea de a monitoriza totul in timp real printr-un afisaj personalizabil pe ecran. Controlul avansat al ventilatorului este, de asemenea, inclus impreuna cu multe alte functii pentru a va ajuta sa profitati la maximum de placa grafica.

  XSplit

  XSplit ofera o experienta de streaming premium cu adnotari in joc si alte caracteristici avansate. Bucurati-va de o licenta gratuita prin achizitionarea unor placi grafice ASUS selectate. Ne vedem online!

  Wtfast

  Am colaborat cu wtfast pentru a va ajuta sa jucati fara intarzieri, probleme de latenta si pachete pierdute. Cu un abonament de 6 luni la reteaua privata Gamers wtfast, va veti bucura de un ping mai mic pentru o experienta de joc online mai fluida si mai fluida. Cumparati o placa grafica ASUS - si nu ramaneti in asteptare!

  Quantumcloud

  Aceasta placa grafica accepta tehnologia de afisare NVIDIA® G-SYNCTM pentru o experienta de rata de reimprospatare variabila foarte neteda. Bucurati-va de jocurile AAA fara a fi deranjante de rupere sau balbaiala a ecranului.

  144−hour Validation Program

  Fiecare carte trebuie sa indeplineasca standarde riguroase de performanta si fiabilitate inainte de expediere. Testele de performanta si de stres sunt efectuate cu cele mai recente titluri de top, cum ar fi Fortnite, League of Legends, Overwatch si Battlegrounds PlayerUnknown. De asemenea, efectuam teste de fiabilitate care includ un test de stabilitate de 144 de ore si o serie de teste de benchmarking 3DMark pentru a ne asigura ca cardul functioneaza bine atunci cand este impins la limite.

  Subtle Lighting

  Giulgiul prezinta o banda iluminata subtila care creeaza un accent elegant pentru constructia dvs.

  NVIDIA® G−SYNC™ Technology

  Aceasta placa grafica accepta tehnologia de afisare NVIDIA® G-SYNCTM pentru o experienta de rata de reimprospatare variabila foarte neteda. Bucurati-va de jocurile AAA fara a fi deranjant de rupere sau balbaiala a ecranului.

  nVidia AMPERE

  Noua arhitectura NVIDIA Ampere ofera jocul final, oferind nuclee avansate Ray Tracing Cores si nuclee Tensor cu generatie a 3-a cu greutate.

  RTX, It’s ON

  Experimentati cele mai mari blockbustere de astazi, ca niciodata, cu fidelitatea vizuala a urmaririi razelor in timp real si performantelor finale ale DLSS alimentat de AI.

  DLSS AI Acceleration

  NVIDIA DLSS este o interpretare revolutionara AI care mareste ratele de cadre cu o calitate a imaginii fara compromisuri folosind core-urile tensor dedicate de procesare AI de pe GeForce RTX. Acest lucru va ofera marja de performanta pentru a obtine setari si rezolutii pentru o experienta vizuala incredibila. Revolutia AI a ajuns la jocuri.

  Victory measured in milliseconds

  NVIDIA Reflex ofera cel mai bun avantaj competitiv. Cea mai mica latenta. Cea mai buna reactie. Alimentat de GPU-urile GeForce RTX seria 30 si de monitoarele NVIDIA G-SYNC. Tinteste mai rapid, reactionati mai rapid si cresteti precizia obiectivului printr-o suita revolutionara de tehnologii pentru a masura si optimiza latenta sistemului pentru jocuri competitive.

  Up your creative game

  Luati proiectele creative la un nou nivel cu GPU-urile GeForce RTX 30 Series. Oferirea accelerarii AI in aplicatiile creative de top. Sustinut de platforma NVIDIA Studio de drivere dedicate si instrumente exclusive. Si construit pentru a efectua in timp record. Indiferent daca redati scene 3D complexe, editati videoclipuri de 8K sau transmiteti in direct cu cea mai buna codare si calitate a imaginii, GPU-urile GeForce RTX va ofera performanta pentru a crea cele mai bune.

  Stream like a boss

  Fura spectacolul cu o grafica incredibila si streaming live lin, fara balbaieli. Codificarea si decodarea hardware de generatia urmatoare se combina pentru a va arata toate cele mai bune momente in detalii rafinate. Si noua aplicatie NVIDIA Broadcast va ofera capabilitati AI puternice pentru a imbunatati calitatea audio si video cu efecte precum fundal virtual, cadru automat al camerei web si eliminarea zgomotului microfonului. Deci, puteti oferi publicului dvs. tot ce este mai bun - de fiecare data.

  DirectX 12 Ultimate

  Dezvoltatorii pot adauga acum efecte grafice si mai uimitoare jocurilor pe computer bazate pe Microsoft Windows. Placile grafice GeForce RTX ofera functii avansate DX12, cum ar fi ray tracing si umbrire cu rata variabila, dand viata jocurilor cu efecte vizuale ultra-realiste si rate de cadre mai rapide.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal