Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Placi video

Alege placa video in functie de necesitatile PC-ului tau

Placa video a calculatorului este una dintre cele mai importante componente, aceasta fiind cea care genereaza imaginile. Placile video ale pc-urilor sunt de doua feluri, integrate si dedicate. 

Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand iti achizitionezi o placa video pentru calculator: interfata – ce trebuie sa fie compatibila cu placa de baza, modelul procesorului grafic, capacitatea pixel – ce trebuie sa fie cat mai crescuta pentru o buna viteza de redare a imaginii, optiunea Shader Model pentru gaming, numarul de biti pe BUS – pentru operatii rapide, memoria video – cu cat mai mare, cu atat mai buna, racirea – esentiala pentru functionarea corecta si indelungata a componentelor, precum si conectoarele – in functie de necesitatea de conectare a placii video a PC-ului la mai multe device-uri. 

Cumpara-ti placa video de la Altex si vei gasi cele mai noi modele, precum si variante de placi video ieftine, astfel incat sa investesti atat cat ai posibilitatea. Nu uita, insa, sa faci alegerea in functie de necesitatile PC-ului tau.