Player auto JVC KD-R494, 4 x 50W, USB

Cod produs: CDAKDR494
 
224,93 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Redare muzica Android

  Conectati pur si simplu smartphone-ul sau tableta dvs. Android la receptor prin intermediul USB-ului si bucurati-va de o solutie de redare muzicala totala "plug and play". Protocolul Android Open Accessory Protocol (AOA2) este acceptat, deci nu este absolut necesara pregatirea sau setarea - conectati-o si este gata sa redati fisiere audio stocate pe dispozitivul dvs. Android in ceea ce se numeste "AUDIO MODE". Sau, instaland aplicatia gratuita JVC Music Play disponibila pe Google Play, veti putea accesa "AUTO MODE" pentru functii suplimentare, inclusiv Folder Up & Down si Cautare Artist / Album / Song.

  3-Band Equalizer cu 15 presetari

  3 Band Equlizer:

  Utilizati Egalizatorul pe 3 benzi (Bass - Mid - Treble) pentru a regla manual sunetul la gust.

  15 presetari:

  Modelele EQ presetate pot fi selectate din 13 tipuri, inclusiv 3 presetari "EQ" "drvn", care sunt proiectate pentru a maximiza performanta amplificatoarelor si difuzoarelor din seria JVC drvn, precum si pentru a produce sunet dinamic pentru orice difuzor.

  FLAC Compatibil cu Tag

  FLAC ( Free Lossless Audio Codec ) este un format de codare audio pentru comprimarea fara pierderi audio digitale si este, de asemenea, numele implementarii codecului de referinta. Audio digital comprimat prin algoritmul FLAC poate fi de obicei redus la 50-60% din dimensiunea originala si decompresia la o copie identica a datelor audio originale.

  Afisaj LCD de 2 linii VA

  Echipat cu panouri LCD VA (Vertical Alignment), care ofera un unghi de vedere mai larg si o vizibilitate mai buna. Afisajul pe 2 linii ofera mai multe informatii cu efecte de animatie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal