Consola PlayStation 5

Se incarca produsele

Accesorii PlayStation 5

Se incarca produsele

Jocuri PlayStation 5

Se incarca produsele

Înscrie-te pentru a afla când intră în stoc consola și accesoriile PlayStation 5

*Prin abonarea la newsletter confirm că am peste 16 ani și sunt de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului altex.ro

Experimentează încărcare fulgerătoare cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profundă cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanşatoare adaptabile şi sunet 3D, precum şi o nouă generaţie de jocuri PlayStation® incredibile.

Descoperă mai multe informații despre noua consolă PlayStation® 5

Depăşeşte limitele jocurilor cu noua generaţie de accesorii PlayStation®.

Descoperă o experienţă de joc mai profundă şi extrem de captivantă1 cu noul controler PS5™ cu feedback haptic şi efecte dinamice de declanşator2. Controlerul fără fir DualSense include şi un microfon încorporat, dar şi un buton de creare, toate integrate într-un design emblematic şi confortabil.

Joacă în mod confortabil cu căştile fără fir cu microfon, acordate fin pentru sunet 3D pe consolele PS5. Cu ajutorul încărcării USB Type-C™ şi al microfoanelor duale cu anularea zgomotului, poţi purta relaxat conversaţii cu membrii găştii tale cu captura clară a vocii.

Controlează cu uşurinţă filmele, serviciile de transmitere în flux şi multe altele pe consola ta PS5, datorită dispunerii intuitive.

Încarcă simultan până la două controlere fără fir DualSense, fără a fi necesar să le conectezi la consola PlayStation®5.

Adaugă-te în videoclipurile şi transmisiunile tale din jocuri cu captură lină şi clară în full HD.

Jocuri extraordinare de la PlayStation Studios™

Marvel's Spider-Man Miles Morales

În cea mai recentă aventură din universul Marvel’s Spider-Man, adolescentul Miles Morales se adaptează în noua sa casă în timp ce calcă pe urmele mentorului său, Peter Parker, ăn rolul unui nou Spider-Man. Dar când o luptă acerbă pentru putere amenință să distrugă noua sa casă, eroul aspirant își dă seama că odată cu o mare putere vin și mari responsabilități.

Demon's Souls

Bluepoint Games a realizat un remake al clasicului joc PlayStation, Demon’s Souls™. Complet reconstruit în cele mai mici detalii și îmbunătățit cu măiestrie, acest remake te invită să experimentezi povestea palpitantă și sistemul de luptă nemilos din Demon’s Souls, la o calitate vizuală uimitoare și o performantă incredibilă.

Sackboy A Big Adventure

Pornește de unul singur într-o cursă memorabilă contratimp, plină de pericole și primejdii – sau formează echipe de doi sau patru aventurieri pentru o petrecere distractivă animată de jocul în care lucrați împreună pentru a duce la îndeplinire provocări nefaste, cum nici nu vă puteți imagina.

Destruction AllStars

Strigătul mulțimii… zgomotul motoarelor… ciocnirea metalelor… Staruri și mașini se înfruntă în fenomenul global numit Destruction AllStars.

Stăpânește haosul în timp ce provoci cât mai multe distrugeri din spatele volanului sau la pas, cu mișcări parkour incredibile, vehicule emblematice și abilități excepționale.

*„PlayStation”, „Marca familiei PlayStation”, „Logoul PS5” şi „Play Has No Limits” sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY” este o marcă comercială înregistrată a Sony Corporation.