Cod produs: JOCNSWPOKESHEP

Pokemon Shield + Expansion pass Nintendo Switch

 
429,90lei
In anumite magazine
 • Pokemon Shield

  Explorati si intalniti-va cu Pokemoni in regiunea Galar

  O noua generatie de Pokémoni vine in sistemul Nintendo Switch. Deveniti un instructor de Pokémoni, faceti o noua calatorie in noua regiune Galar si dezvaluiti misterul din spatele legendarului Pokémon Zacian si Zamazenta! Explorati zona Wild, o vasta intindere a terenului unde jucatorul poate controla in mod liber camera. Si sa participe la Max Raid Battles in care jucatorii se vor confrunta cu giganticul si super-puternicul Pokémon cunoscut sub numele de Dynamax Pokémon.

  Deveniti un antrenor de Pokemoni si incepeti o noua calatorie in noua regiune Galar si descoperiti misterul din spatele legendarului Pokémon Zacian si Zamazenta!

  Zona salbatica este o vasta intindere a pamantului din regiunea Galar, cu o salbaticie nemaipomenita. Este plina de natura si conecteaza mai multe orase si metropole diferite. Antrenorii vor gasi o varietate mai mare de Pokémoni care traiesc in zona salbatica decat oriunde in regiunea Galar. Pokemon-ul intalnit in zona salbatica se va schimba in functie de factori precum vremea sau locatia, astfel incat antrenorii ar putea vedea ceva nou de fiecare data cand viziteaza.

  Experimentati bataliile Max Raid unde patru antrenori de Pokemoni isi pot uni fortele pentru a contesta Dynamax Pokémon.

  Dynamax este un fenomen unic pentru locatiile specifice din regiunea Galar, unde Pokémonii au infatisari uriase in timpul bataliei si face parte din bataliile cu Pokémoni din regiune.

 • Caseta tehnica

  TitluPokemon Shield + Expansion pass Nintendo Switch
  GenAdventure, Role-playing (RPG)
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerNintendo Switch Online Service
  PlatformaNintendo Switch
  EditieLimitata
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)7+
  Limba de prezentareEngleza
  ProducatorNintendo
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.