Intr-o lume digitalizata, investitia in tehnologie este cruciala pentru a va sprijini in predarea si dezvoltarea elevilor.

Descopera cel mai apropiat magazin fizic Altex!

 

 

Prima de cariera didactica - Sustinerea cadrelor didactice in procesul educational

 

Ce este prima didactica?

 

Prima didactica este un program care are ca scop recompensarea cadrelor didactice pentru angajamentul si performanta lor in domeniul educatiei. Aceasta consta in acordarea unei prime financiare, in valoare de 1500 lei, pentru a sprijini profesorii in dezvoltarea continua a competentelor lor si pentru a imbunatati constant calitatea educatiei.

 

Scopul primei didactice este sa motiveze profesorii sa se angajeze in continuu in dezvoltarea lor profesionala, sa se adapteze la noile tendinte in educatie si sa ofere o educatie de calitate elevilor. Prima didactica poate fi o forma de recunoastere a importantei pe care o au profesorii in societate si de a incuraja inovatia in invatamant.

 

Cum contribuie prima didactica la imbunatatirea calitatii invatamantului?

 

Programul “Prima didactica” ofera profesorilor o recompensa pentru efortul si angajamentul lor in procesul de invatamant, care ii motiveaza sa continue sa-si dedice timpul pentru a-si dezvolta competentele si a oferi o educatie de calitate elevilor.

 

Prima didactica poate fi utilizata pentru a finanta cursuri de pregatire profesionala, care ajuta profesorii sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele in domeniul lor. De asemenea, profesorii pot utiliza prima didactica pentru achizitionarea de echipamente IT, carti specializate si alte resurse educationale care sa sprijine procesul de invatare.

 

Prima didactica poate fi utilizata pentru a acoperi nevoile individuale ale profesorilor, ceea ce le permite sa se concentreze pe dezvoltarea lor in directiile care conteaza cel mai mult.Prin urmare, programul “Prima didactica" este o investitie in profesori si in educatie, care ajuta la cresterea calitatii procesului de invatamant, la imbunatatirea performantei elevilor si la stimularea inovatiei in predare. Aceasta contribuie la construirea unui sistem de invatamant mai bun si la pregatirea elevilor pentru viitor.

 

Continua sa modelezi viitorul! Vino in magazinele fizice Altex si descopera produsele eligibile programului!

Intrebari frecvente

Cardul se activeaza la prima tranzactie, prin introducerea cardului in terminalul POS și tastarea codului PIN. Cardul poate fi activat apeland numarul de telefon 021.207.27.27 si urmand pasii din meniul interactiv, insa doar pentru efectuarea de tranzactii online si doar daca nu a fost activat in prealabil la un terminal POS.

Dupa activarea cardului, platile pana la suma de 100 lei vor putea fi efectuate fara introducerea codului PIN. Va fi suficienta simpla apropiere a cardului de aparatul de validare (POS). De asemenea, vei putea folosi cardul si pentru cumparaturi online, in reteaua de parteneri afiliati Pluxee.

Sumele incarcate pe cardul Prima de cariera didactica au valabilitatea pana la 31.08.2024.

Te rugam sa verifici pe ecranul POS-ului sau pe chitanta emisa de POS care este motivul respingerii tranzactiei. In plus, trebuie sa te asiguri ca ai sold suficient pentru tranzactia incercata, ca introduci codul PIN corect si ca tranzactia este efectuata la o unitate afiliata Pluxee pentru cheltuielile reglementate de O.U.G. 58/2023. Atat soldul, cat si codul PIN se pot afla apeland numarul de telefon 021.207.27.27 si urmand meniul interactiv.

In toate magazinele fizice Altex.

Nu se ofera rest in bani. Unitatilor partenere afilitate le este strict interzisa acordarea de rest de bani.

Nu se scot banii de pe card Cardul pentru prima de cariera didactica nu poate fi folosit pentru efectuarea de operatiuni de retragere de numerar sau de preschimbare in numerar.

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor