Procesor AMD Athlon 200GE, 3.2GHz, Socket AM4, YD200GC6FBBOX

Cod produs: CSADAMD200GEBOX
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Doteaza-ti urmatorul PC cu tehnologiile premiate „Zen” cu grafica video Radeon™ de la AMD. Noul procesor AMD Athlon™ le combina pe ambele pentru performante rapide si fiabile, care indeplinesc nevoile cotidiene.

  Ai nevoie de o experienta reactiva care este mereu disponibila?

  Procesoarele AMD Athlon™ utilizeaza aceeasi arhitectura de procesare premiata „Zen” ca si procesoarele de top AMD Ryzen™. Procesoarele AMD Athlon™ integreaza aceasta tehnologie special pentru nevoile cotidiene, oferind o reactivitate incredibila si o performanta versatila in toate site-urile si programele tele favorite.    

  Vrei sa navighezi, sa faci streaming si sa te joci in fiecare zi?

  Treci la jocurile pe PC de inalta definitie, relaxeaza-te la filme de blockbuster si rezolva mai rapid sarcinile cotidiene. Fa-le pe toate fara efort cu noul procesor AMD Athlon™ cu placa video Radeon™ integrata. Deoarece ai o putere de procesare si grafica combinate intr-un singur chip AMD Athlon™, calculatorul nu se supraincalzeste, ramane silentios si economic. 

  Ai nevoie de un PC de zi cu zi care sa fie pregatit pentru maine?

  Folosirea unui PC pe care l-ai construit tu iti ofera mai multa satisfactie. Atunci cand alegi procesoarele AMD Athlon™ stii ca PC-ul tau va fi functional pe termen lung. Procesoarele AMD Athlon™ folosesc platforma scalabila AM4 de la AMD, asa ca-ti poti upgrada usor PC-ul fara necesitatea de a achizitiona o noua placa de baza.   

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal