Procesor Intel Core i5-11400F, 2.4GHz/4.4GHz, Socket 1200, BX807011400F

Cod produs: CSAI511400F
 
859,90
-10%
773,91 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni
 • Descriere

  Puterea de a face lucrurile mai bine

  Depasiti limitele performantei cu procesoarele Intel® Core™ de a 11-a generatie si grafica Intel® Iris® Xe. Dispunand de viteza si inteligenta pentru o utilizare rapida si usoara, precum si fiabile si rapide ca Intel® Wi-Fi 6 (Gig +), puteti lucra, juca si crea toate pe aceste laptopuri subtiri si usoare.

  Intel vPro® - Construit pentru afaceri

  Pentru un laptop de afaceri Windows, subtire si usor de neegalat, Intel® vPro® de a 11-a generatie ofera o combinatie uimitoare de performanta si securitate. Oferind o experienta de conferinta video fiabila si de increde cu Intel® Wi-Fi 6 (Gig +), capacitati uimitoare de creatie si grafica cu grafica Intel® Iris® Xe si o serie de caracteristici de securitate bazate pe hardware si software pentru a satisface orice nevoi de afaceri.

  Puterea jocului fara greutate

  Jucatorii din intreaga lume recunosc nevoia de putere, viteza si vor sa o faca oriunde. Laptopurile ultraportabile de jocuri alimentate de procesoare mobile Intel® Core™ de a 11-a generatie sunt raspunsul la aceasta nevoie. Rapidele Intel Killer ™ Wi-Fi 6E (Gig +), Thunderbolt™ 4 si durata lunga de viata a bateriei intr-un factor de forma subtire si usor va permit sa jucati oriunde.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal