Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Produse de intretinere pentru calculator

Curata si igienizeaza periodic laptopul tau!

Produsele de intretinere a laptopului sunt foarte importante atunci cand vine vorba de utilizarea corespunzatoare a acestuia. Acestea au rol de protectie a laptopului, atat pe parte externa, cat si interna. La Altex gasesti accesorii de intretinere laptop precum spray cu aer comprimat, spray de curatare sau pasta termoconductoare. Spray-urile sunt utilizate pentru curatarea eficienta a suprafetelor sensibile ale ecranelor plate, dar si pentru igienizarea tastaturii. 

Achizitioneaza atat o varianta pentru tastatura, cat si una pentru ecran pentru a te asigura ca scapi de amprente, praf, microbi si orice urma de murdarie. Pasta termoconductoare este si ea importanta pentru intretinerea laptopului, ea avand rolul de a asigura transferul de temperaturi intre cooler și procesor. Aceasta trebuie utilizata periodic, tinand cont de faptul ca atunci cand aplici un nou strat trebuie sa il indepartezi intai pe cel vechi. 

Ia-ti instrumentele necesare pentru protectia laptopului, astfel incat sa ii asiguri acestuia o functionare cat mai indelungata!