Cod produs: CONFINISH2.5KG

Detergent pudra FINISH 2.5 kg pentru masina de spalat vase

 
Stoc epuizat
 • 10% Extra-reducere

  Achizitioneaza in perioada 11.07.2020 - 13.07.2020 un produs participant in campanie si beneficiezi de 10% Extra-reducere. Aplica cuponul "electrocasnice10" in cosul de cumparaturi si obtine reducerea. Voucherul se aplica doar la modelele selectate.

  Detergentul pudra Finish are o actiune de pre-inmuiere care absoarbe chiar si petele mai dificile, astfel incat acestea sa poata fi indepartate.

  Recomandat de catre producatori renumiti de masini de spalat vase si sticlarie: AEG, Beko, Bosch, Electrolux, Siemens, Zanussi.

   

  Instructiuni de utilizare:

  Indepartati resturile alimentare. Umpleti sertarul cu detergent pana la semnul indicat, conform instructiunilor producatorului masinii de spalat vase. Folositi mai mult detergent pentru vase foarte murdare. Folositi mai putin detergent pentru vase mai putin murdare. Pachetul rezerva – pentru a mentine cea mai buna calitate dupa deschidere, va rugam sa umpleti continutul in sticla originala pentru detergent sau sa inchideti corespunzator pachetul cu ajutorul unui dispozitiv adecvat.

  Atentie! Va rugam sa umpleti camera de dozare cu detergentul pudra, si nu rezervorul pentru sare. Sistemul Finish Va recomandam sa folositi: Finish Detergent Clasic + Sare Finish + Finish Solutie de Curatare.

   

  Doza recomandata:

  Pete normale

  40ml (45g)

  Pete dificile

  45ml (49g)

  Informatii de siguranta:

  Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor.

   Purtati echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentiecu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.

 • Caracteristici generale

  Capacitate2.5 kg
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.