Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CONVANISHOXY450

Pudra VANISH OXI pentru indepartarea petelor, 450g

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • INDEPARTEAZA UIMITOR PETELE DIN 1 SPALARE*

  UN NUMAR MARE DE PETE**

  *Dupa spalare cu Vanish Oxi Action, respectand instructiunile. Pentru pete dificile poate fi necesara repetarea anumitor etape din proces.

  **Vanish Pudra, testat pe 26 tipuri de pete.

  Pudra pentru indepartarea petelor de pe rufele albe si colorate

  Ingrediente (Pentru informatii despre ingrediente, vizitati www.rbeuroinfo.com): >30% Agent de inalbire pe baza de oxigen, <5% Surfactanti anionici, surfactanti neionici, zeoliti, enzime, parfum.

  Recomandari:

  ✔ Urmati intotdeauna instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor.

  ✔ Testati pe o suprafata mai putin vizibila a tesaturii in cazul in care nu sunteti siguri de rezistenta culorilor. Clatiti si lasati sa se usuce.

  ✔ Inchideti ambalajul dupa fiecare utilizare si pastrati Vanish Oxi Action intr-un spatiu racoros si inchis. Puneti masura de dozare inapoi in pachet numai dupa ce a fost spalata si uscata.

  ✔ Pentru pete dificile poate fi necesara repetarea anumitor etape din proces.

  ✘ Nu folositi pe articole de imbracaminte sau pe covoare de lana, matase sau piele.

  ✘ Nu folositi pe suprafete finite sau vopsite: ca de ex. lemn, metale etc.

  ✘ Nu inmuiati haine care au nasturi din metal, fermoare sau alte finisaje rezistente la foc.

  ✘ Nu expuneti tesaturile pre-tratate sau inmuiate la surse de caldura directa sau direct la soare inainte de a fi spalate sau clatite bine.

  ✘ Nu contaminati produsul din ambalaj.

  ✘ Nu pastrati solutie preparata in recipient inchis. Aceasta va continua sa elibereze oxigen, fiind posibil ca recipientul sa acumuleze presiune si sa curga.

  Instructiuni de utilizare:

  SPALARE:

  Adaugati in masina de spalat, impreuna cu detergentul. Pentru pete uscate si invechite: x1 (60 g). Pentru pete normale: x½ (30 g).

  INMUIERE:

  Adaugati o masura (60 g) la 4L de apa. [MAX 40ºC]. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pentru rufe colorate [MAX 1 ora].

  Pentru rufe albe [MAX 6 ore]

  PRE-TRATARE:

  Amestecati ¼ masura de pudra (15 g) cu ¾ masura de apa (45 g). Aplicati amestecul pe pata (MAX 5min). Frecati pata cat este necesar. Curatati si uscati masura de dozare inainte de a o pune inapoi in cutie. Dupa pre-tratare, spalati conform instructiunilor.

  Informatii de siguranta:

  Contine: Percarbonat de sodiu. Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. Purtati echipament de protectie a ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic, daca nu va simtiti bine. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Persoanelor cu pielea sensibila li se recomanda purtarea manusilor.

 • Caracteristici generale

  Tip produsSolutie de curatare
  UtilizareRufe
  Mod de prezentarePudra
  Cantitate450g
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.