Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri

Cod produs: PURTP04
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
Purificator de aer DYSON Smart Pure Cool Link TP04, 10 trepte viteza, HEPA, Wi-Fi, gri
 
2.549,90
-10%
2.294,91 lei
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • 24 rate 0% dobanda

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Accesorii utilizate.
  Zgarieturi minore pe carcasa/rama.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Prezinta urme de utilizare.
  Pot exista si alte particularitati, confirmam telefonic.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Plaza
  Bdul. Timisoara, Nr 26, Plaza Romania, Etaj -1, Sector 6, Bucuresti
  Bucureşti
  pret produs nou 2.294,91
  2.167,43 lei
 • Descriere

  Purificator de aer Dyson Smart Pure Cool Link Tp04

  Detecteaza nivelul de poluare in timp real

  Purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP04 capteaza 99,95% din particulele microscopice din aer, de dimensiuni de pana la 0.1 microni, precum bacteriile si virusii*. Este dotat cu senzori inteligenti care raporteaza automat indicele calitatii aerului: nivelul dioxidului de carbon (PM 10), al particulelor de praf (PM 2.5), al oxidului de azot (N02), dar si compusii volatili organici. In plus, detecteaza nivelul temperaturii, umiditatea din aer si comunica durata de viata a filtrului.

  *Testat independent in acord cu standardele EN1822

  Filtre de ultima generatie HEPA 360 ° si carbon activat

  Dublul sistem de filtrare complet sigilat combina un filtru de carbon activat impotriva gazelor si filtrul HEPA din sticla impotriva alergenilor, bacteriilor si virusilor*. Respira un aer mai curat si sigur acasa!

  361 de litri de aer/secunda cu tehnologia Air Multiplier

  Schimba si recircula aerul din casa ta discret, dar incredibil de puternic.

  Raportare inteligenta

  Purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP04 detecteaza automat, capteaza particulele poluante si proiecteaza aer purificat, apoi raporteaza in timp real indicele calitatii aerului catre aplicatia Dyson Link. Aplicatia poate fi instalata pe telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare, Android sau iOS.

  Functii si specificatii

  Mod de noapte

  Monitorizeaza si curata aerul pe timpul noptii in mod inaudibil. Puternic si silentios in acelasi timp, raporteaza datele pe ecranul slab iluminat pentru un somn cat mai linistit.

  Sistem de filtrare de ultima generatie

  Filtrele HEPA de sticla 360 ° si de carbon activat de ultima generatie elimina impuritatile de pana la 0.1 microni si gazele nocive din aer. Detecteaza si elimina factorii poluanti invizibili pentru om.

  Recircula aer proaspat

  Tehnologia Air Multiplier ™ recircula peste 360 de litri de aer purificat pe secunda cu un flux puternic de aer.

  Detecteaza poluarea in timp real

  Purificatorul de aer inteligent detecteaza si raporteaza automat indicele calitatii aerului, masoara nivelul dioxidului de carbon si al oxidului de azot din aer si transmite datele pe ecranul LCD.

  Schimbare rapida si usoara a filtrului

  Purificatorul de aer transmite notificari automate pe ecranul dispozitivului atunci cand sistemul de filtrare HEPA si carbon trebuie inlocuit.

  Telecomanda magnetica

  Dotata cu un strat magnetic pentru a permite stocarea pe dispozitiv. Simplu si intuitiv de folosit pentru a modifica setarile purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP04.

  Acreditat Quiet Mark: fara zgomot

  Purificatorul de aer TP04 este proiectat pentru a fi silentios chiar si cu o functionare puternica. Premiat de catre Noise Abatement Society cu acreditarea Quiet Mark

  Flux de aer difuzat

  Purificatorul de aer Smart Pure Cool Link TP04 distribuie un flux de aer curatat prin partea din spate a dispozitivului. Astfel, curata si purifica aerul din     casa fara a crea un efect de racire.

  Ventileaza aerul

  In zilele calduroase, purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP04 emite un flux puternic de aer purificat si ventileaza uniform aerul din camera.

  Raportare inteligenta

  Calitatea aerului din interiorul camerei este raportata in timp real direct in Dyson Link. Aceasta se poate instala pe telefonul mobil, indiferet de sistemul de operare, fie Android, fie iOS.

  Unghi oscilare pana la 350 °

  Unghiul de oscilare poate fi configurabil, de la 45 ° pana la 350 °. Datorita acestei functii implementate, aerul este distribuit in mod uniform in incapere. Purificarea si ventilarea aerului se realizeaza mai rapid.

  Aceste dispozitive functioneaza in intervalul de temperatura mentionat in descriere, nu sunt destinate climatizarii unui spatiu si nu pot substitui un dispozitiv de climatizare centralizat sau local cum ar fi un dispozitiv de aer conditionat. Aeroterma poate furniza o masa de aer cald limitat de dimensiunile si puterea instalata pentru spatiul din imediata apropiere, nefiind un dispozitiv care poate asigura incalzirea unei incaperi in mod constant si durabil, nesubstituind dispozitivele de incalzit pentru perioada rece. Furnizarea de aer rece se refera la improspatarea si ventilarea aerului, nu la coborarea temperaturii la cifrele indicate ca interval de posibila functionare. Senzatia de aer rece este datorata ventilarii silentioase a aerului si purificarii acestuia, in cazul purificatoarelor. Aceste dispozitive nu sunt destinate climatizarii in mod constant si uniform pentru o incapere si nu se pot subtitui dispozitivelor cu agent de racire sau incalzire, temperatura aerului furnizat fiind determinata de temperatura aerului din camera unde aceste dispozitive recircula.

  Vezi si alte produse Dyson

  Se incarca produsele
 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal