Purificator de aer VIOMI PRO VXKJ03, 3 trepte viteza, Hepa, Lampa UV, alb

Cod produs: PURVXKJ03
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Purificator de aer VIOMI PRO VXKJ03, 3 trepte viteza, Hepa, Lampa UV, alb

  Aer curat in fiecare camera

  Purificatorul de aer Viomi Smart Air Purifier este un dispozitiv destinat clientilor pretentiosi, care nu numai ca va curata aerul de poluanti, ci si de virusi si bacterii. Ofera un aer curat non-stop, datorita functionarii silentioase si filtrarii eficiente in patru etape.

  Filtrare  cuprinzatoare

  Filtrarea in patru etape permite purificarea completa a aerului. Primul strat este un filtru tesut cu plasa de nailon. Apoi, filtrul HEPA cu ioni de argint si cupru ofera o protectie eficienta impotriva microbilor. O alta acoperire cu carbon activ filtreaza toate particulele daunatoare deceata sau fum. Filtrarea finala are loc cu ajutorul luminii UV, care distruge alte bacterii si virusi si creste eficienta dezinfectarii pana la 99,9%.

  Silentios ziua si noaptea

  Designul permite trecerea cu usurinta a aerului prin dispozitiv si ofera o functionare extrem de silentioasa. Nivelul de zgomot de 39 dB in modul nocturn cu siguranta nu va fi deranjant, chiar si atunci cand este activat la mica distanta de pat. Munca neintrerupta si pe timpul noptii va mentine la un nivel constant aerul din camera curat.

  Curata tot apartamentul

  In ciuda dimensiunilor reduse, purificatorul asigura cu usurinta o filtrare completă in incaperi de pana la 60 m². Datorita circulatiei adecvate a aerului, dispozitivul va curata rapid si eficient aerul chiar si in intregul apartament, este suficient sa lasati usile din camere deschise.

  Anioni eficienti

  In timpul functionarii, datorita ionizarii, dispozitivul elibereaza anioni puternici, eliminand eficient gazele toxice, prevenind recontaminarea si lasand aerul proaspat si curat. Lipsa posibilitatii de contaminare secundara permite o functionare mult mai lunga fara a fi nevoie sa inlocuiti filtrele, ceea ce face ca purificatorul sa functioneze mai eficient.

  Functionare automata

  Senzorii incorporati cu infrarosu si cei de miros permit monitorizarea dubla a calitatii aerului pentru rezultate mai bune. Dispozitivul detecteaza contaminarea in sine si poate ajusta automat nivelul de purificare la conditiile predominante.

  Utilizare usoara

  Operarea extrem de usoara este posibila datorita celor patru butoane amplasate in partea din fata a dispozitivului, care permit o utilizare completa. Nivelul de poluare va fi afisat pe ecranul cu LED-uri, aratand atat o valoare numerica de calitate a aerului care va ajuta sa determinati daca nivelul curent este sigur pentru sanatatea dumneavoastra.

  Aplicatie dedicata

  Functionarea dispozitivului este posibila si prin intermediul aplicației Mi Home, care va permite sa utilizati purificatorul fara a va deplasa de pe canapea sau a fi departe de casa. Aplicatia va permite sa porniti dispozitivul sau sa setati nivelul de functionare, dar va va informa si despre procentul de consum al filtrului sau despre necesitatea inlocuirii acestuia.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal