Receiver AV ONKYO TX-NR696-B, 1225W, Bluetooth. Wi-Fi, negru

Cod produs: RAVTXNR696B
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Sunetul de referinta THX Certified Select

  • THX Certified Select garanteaza acelasi nivel al volumului de referinta al unui cinematograf comercial in camere in care pozitia de vizionare este la aproximativ 3.5m fata de ecran. Pentru a obtine certificarea pentru sunetul de referinta in parametrii de calitate audio stricti THX, receiverele trebuie sa treaca 2000 bench-tests in 75 de categorii acoperind 14000 data points.

  Dolby Atmos and DTS:X

  • Formatele Dolby Atmos si DTS:X permit plasarea sunetelor oriunde in spatiul 3D, efectele miscandu-se de la o boxa la alta in toata camera. Va puteti bucura de auditia 3D chiar si cu fisiere clasice de redare.

  Chromecast incorporat cu Google Assistant

  • Redati muzica de pe smartphone, laptop, sau PC catre reciever cu usurinta. Controlati redarea cu aplicatiile compatibile Chromecast de pe iPhone, iPad, Android sau tableta, laptopuri Mac sau Windows, sau Chromebook. Daca detineti o boxa inteligenta care dispune de Google Assistant, puteti reda si controla muzica doar cu vocea.

  AccuEQ Advance cu AccuReflex

  • AccuEQ creeaza un camp auditiv armonios in camera dumneavoastra. Detecteaza prezenta, marimea, impedanta si distanta din pozitia de masurare a boxelor, si seteaza nivelurile de presiune sonora. Selecteaza ulterior crossover-ul subwoofer-ului si egalizeaza toate boxele, inclusiv subwooferul. AccuReflex optimizeaza reproducerea audio 3D prin boxele Dolby Atmos

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal