Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-REGELEU2

Regele Leu 2 - Mandria lui Simba DVD

 
19,90lei
Stoc epuizat
 • Regele Leu 2 - Mandria lui Simba este continuarea filmului de mare succes Regele Leu regizat de Darrell Rooney si lansat de Walt Disney Pictures. Faceti cunostinta cu Kiara, fiica lui Simba si Nala, si cu Kovu, fiul lui Scar si Zira, noii locuitori din regat, care au descoperit puterea Somos um - ceea ce inseamna dragoste.

  Kiara, care este in cautare de noi aventuri, il intalneste pe Kovu, care locuieste in Terenul Interzis, pentru ca familia lui Scar a fost exilata dupa moartea acestuia. in timp ce incearca sa-si gaseasca locul in The circle of life, Kiara si Kovu dezvolta o relatie speciala, dar interzisa, si se lupta sa o pastreze in ciuda rivalitatii dintre familii si in cele din urma descopera ca ei pot fi singura sansa pentru ca pacea sa domneasca din nou intre cele doua familii, cu toate ca misiunea lui Kovu era cea de a-l omori pe Simba si de a-i lua locul pe tron. Si de data aceasta dragostea invinge.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraThe Lion King 2: Simba's Pride
  Suport mediaDVD
  GenAnimatie
  Dublat in limba romanaDa
  Numar discuri1
  Data lansarii1998
  Durata (min)81

  Informatii suplimentare

  DistributieMatthew Broderick, Neve Campbell, Andy Dick, Robert Guillaume, James Earl Jones, Jim Cummings, Moira Kelly, Jason Marsden
  RegieDarrell Rooney, Rob LaDuca
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.