Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cel mai mic pret din Romania!* *Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Regulamentul Campaniei de rate la POS pentru tranzactiile cu carduri de credit (“Campania”)

Regulamentul Campaniei de rate la POS pentru tranzactiile cu carduri de credit (“Campania”)

 

Art. 1 – Organizatorul

ALTEX ROMANIA SRL, Voluntari, Sos. Bucuresti Nord, nr. 10, Cladirea Global City Business Park, corp O1, Jud. Ilfov, cod unic de inregistrare RO2864518, numar de inregistrare la Registrul Comertului J 40/8039/2013, fax:  021.319.99.39, avand numarul de Operator de baze de date 600 / 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

Art 2. – Dreptul de participare La aceasta “Campanie” pot participa, conform optiunii lor, Clienti, persoane fizice (cu varsta de minim 18 ani), detinatori (utilizatori principali sau secundari) de carduri de credit valabile, cu limita de credit disponibila, emise de catre un Finantator (banca comerciala sau institutie financiara nebancara) care are implementate in magazinele Organizatorului echipamente POS pentru tranzactii cu carduri, respectiv, are programe de rate fara dobanda si rate cu dobanda active prin aceste echipamente

Art.3 – Locatia de desfasurare a “Campaniei” si participanti.

1)     Campania se desfasoara atat in magazinele ALTEX si Media Galaxy cat si on-line pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro .

2)     Finantatorii (banci comerciale si institutii financiar nebancare) care au instalate in magazinele Organizatorului echipamente POS sau care dispun de solutia on-line pentru tranzactii cu cardul, participante la programul de rate fara dobanda si rate cu dobanda.

Finantatorii sunt: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank SA, Credit Europe Bank SA, Garanti Bank SA, Banca Comerciala Romana SA, BRD Finance IFN SA, ERB Retail Services IFN SA, Bancpost SA, Piraeus Bank si Alpha Bank SA.

3)     Cardurile de credit participante la programele de rate fara dobanda sunt:  cardurile de cumparaturi (credit) emise de catre Finantatorii mentionati la punctul anterior, sub licenta MasterCard, Visa, EuroLine sau American Express.

4)     Cardurile de credit participante la programele de rate cu dobanda sunt: cardurile de credit EuroLine-American Express emise de catre ERB Retail Services IFN S.A.

Art. 4 – Mecanismul “Campaniei”.

1)     Persoanele care utilizeaza cardurile de credit (carduri emise de catre Finantatori) in magazinele/site-urile Organizatorului au posibilitatea sa opteze la momentul efectuarii platii, pentru esalonarea (in vederea rambursarii) a valorii tranzactiei efectuate, intr-un numar de rate lunare egale, calculate cu sau fara dobanda, in conformitate cu planul financiar agreat de catre Finantator cu fiecare Client.

2)     Numarul de rate lunare disponibil este mentionat la ART 5.

3)     In cazul tranzactiilor efectuate in magazin, numarul de rate pentru care a optat Clientul apare pe chitanta tiparita la autorizarea tranzactiei. Chitanta semnata de catre Client face dovada acceptarii de catre acesta a efectuarii platii in rate in conditiile prevazute in prezentul regulament.

Art. 5 – Programele de rate fara dobanda oferite de Finantatori in cadrul “Campaniei”. Durata Campaniei.

Raiffeisen Bank SA:

Credit Europe Bank SA:

BRD Finance IFN SA (program valabil pentru carduri BRD Finance – Altex, Media Galaxy, Praktiker, Renault, Dacia, Diverta, Daniel Expert, Rombiz, Staer, Bani doar bani, Real, Readers’ Digest, Goldo si Catena)

BRD

Oferta este valabila doar pentru cumparaturi mai mari de 200 lei.

Banca Comerciala Romana SA:

ERB Retail Services IFN SA (Carduri de credit EuroLine si Euroline Mastercard)

Bancpost SA (carduri de credit Visa, Wizz Mastercard):

Garanti Bank SA:

Banca Transilvania SA:

Piraeus Bank:

Alpha Bank SA:

Unicredit Consumer Financing:

ING Visa Credit Card:

 

Art. 6 – Programele de rate cu dobanda oferite de Finantatori in cadrul “Campaniei”. Durata Campaniei.

Exemplu de calculatie rate cu dobanda: “Pentru un produs in valoare de 5367 lei, achizitionat in 12 rate cu dobanda anuala de 19%, valoarea DAE:20.36%, valoarea ratei lunare : 538.31 lei, suma totala de plata 6459.72 lei “ 

Art. 7 – Clauze diverse Informatii suplimentare va rugam sa contactati Relatii Clienti