Relatii clienti

Ai o intrebare despre produsele si serviciile Altex? Vrei sa afli mai multe despre promotiile si ofertele noastre speciale? Vrei sa stii ce solutii financiare sunt disponibile in magazinele noastre din tara?

Contacteaza-ne! Echipa de specialisti Altex iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie si detalii despre produsele pe care vrei sa le achizitionezi.

 • Program

  Luni – Vineri: 07.00 - 22.00

  Sambata: 08.00 - 17.00

  Duminica: Inchis

 • Suna-ne! Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale

  Telefon: 021 9196 (tarif normal in orice retea)
                021 528 9196 - apelabil din orice retea, din tara si din strainatate (tarif normal)

 • Contacteaza-ne

  Completeaza formularul de contact.

  Iti vom raspunde imediat ce avem o solutie.

 [ATENTIE la fraude!] - ALTEX va recomanda sa tratati cu precautie apelurile receptionate prin care sunteti anuntati ca ati castigat un premiu din partea noastra.  Concursurile derulate de catre noi au, de fiecare data, un regulament in care este specificata metoda de contactare a castigatorilor (email, Facebook sau apel  telefonic).

 Niciodata ALTEX nu va va solicita sa achitati vreo taxa, vreun impozit pe un posibil premiu castigat. Toate taxele pentru premiile oferite sunt suportate de catre noi.

 Va rugam, de asemenea, sa reclamati astfel de tentative de frauda la operatorul dumneavoastra de telefonie (fixa sau mobila), cat si la Politie.