Noul program al magazinelor conform ratei de incidenta COVID-19 pe localitati
Cod produs: JOCXONERESEVIL2

Resident Evil 2 Xbox One

 
Reducere
50%
49,95lei
99,90
In anumite magazine
 • Resident Evil 2

  Seria Resident Evil revine cu Resident Evil 2, complet reconstruit de la inceput pentru o experienta narativa mai profunda. Folosind motorul propriu-zis RE Capcom, Resident Evil 2 ofera o noua experienta clasica de supravietuire, cu viziuni uluitoare realiste, sunet imersiv, o noua camera deasupra umerilor si controale modernizate in topul modurilor de joc din jocul original.

  In Resident Evil 2, se intoarce actiunea clasica, explorarea tensionata si jocul de rezolvare a puzzle-urilor care definesc seria Resident Evil. Jucatorii se alatura procurorului Leon Kennedy si colegului Claire Redfield, care sunt impinsi de un focar dezastruos din orasul Raccoon City, care si-a transformat populatia in zombi morti. Atat Leon, cat si Claire au propriile lor campanii, care pot fi jucate, permitand jucatorilor sa vada povestea din perspectiva ambelor personaje. Soarta acestor doua personaje este in mainile jucatorilor, deoarece acestia lucreaza impreuna pentru a supravietui si pentru a ajunge la raspunsul a ceea ce se afla in spatele atacului teribil asupra orasului. Vor face in viata?

  O perspectiva cu totul noua - noul mod de functionare a camerei peste umar si schema de control modernizata creeaza o experienta mai moderna in ceea ce priveste experienta de joc horror si supravietuire, ofera jucatorilor o calatorie cu modurile originale de joc din versiunea din 1998

  Imagini teribil de realiste - Construit pe motorul RE proprietar al lui Capcom, Resident Evil 2 ofera imagini cu adevarat fotorealiste in 4K, in timp ce iluminatul uimitor creeaza o experienta intensa si atmosferica, pe masura ce jucatorii se deplaseaza pe coridoarele departamentului de politie Raccoon City (RPD)

  Seria Iconica care defineste modul de joc - Implicati-va in lupte frenetice cu dusmanii, explorati coridoarele intunecate si amenintatoare, rezolvati puzzle-uri pentru a accesa zonele si a colecta si utiliza obiectele descoperite in mediul inconjurator intr-o lupta constanta de supravietuire

 • Caseta tehnica

  TitluResident Evil 2 Xbox One
  SerieResident Evil
  GenAction, Adventure
  Optiune de jocSingle-player
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)18+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare25.01.2019
  ProducatorCapcom
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.