Rezerva in magazin

Ai gasit produsul pe care il cautai? Perfect, il poti avea la tine acasa ori la birou prin curier rapid, dar daca doresti sa il ridici personal dintr-un magazin ALTEX, trebuie doar sa il rezervi acum!

Este atat de simplu sa iti faci cumparaturile de la ALTEX, trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli pentru a-ti rezerva produsul dorit. In plus, daca te razgandesti intre timp, nu ai nicio obligativitate de cumparare!

Alege-ti produsul dorit de pe www.altex.ro si asigura-te ca este disponibil in stoc.
Apasa butonul “Rezerva in magazin” din pagina produsului. Iti amintim ca nu ai nicio obligativitate de cumparare atunci cand rezervi un produs in magazin!
Selecteaza orasul din care doresti sa ridici produsul. Vei vedea magazinele in care este disponibil si vei avea posibilitatea sa il rezervi in cel mai apropiat magazin ALTEX.
Completeaza datele tale si, in cel mai scurt timp, vei primi un mesaj de inregistrare. Ulterior, magazinul va reveni cu o confirmare telefonica sau in scris catre tine. Rezervarea produsului este valabila 24h din momentul inregistrarii cererii pe site. Atat de simplu!