Cod produs: CSMCH023A

Rola film HP Everyday Matte Polypropylene CH023A, 36", 30.5 m

 
689,99lei
Stoc epuizat
 • Pachetul dublu de polipropilena mata HP Everyday va permite sa realizati reclame de mare impact pe un film mat versatil, durabil si reciclabil[1]. Acest substrat rezistent la uzura este simplu de utilizat si de manevrat si este ideal atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior.

  Realizati reclame comerciale si POP si afise pentru evenimente cu culori vibrante si o calitate captivanta a imaginii. Aceasta polipropilena mata asigura o versatilitate si o valoare excelente pentru o gama larga de aplicatii de interior si de exterior - si este reciclabila[1].

  Pachetul dublu convenabil costa mai putin decat pachetele achizitionate separat. Iar acest substrat versatil este simplu de utilizat si de manevrat, indiferent daca realizati o imprimare rapida sau daca faceti imprimari la nivel de productie.

  Pentru a asigura imprimate rezistente si durabile, materialele de imprimare HP originale sunt proiectate Impreuna cu formulele de cerneala HP originala. Imprimatele ating o persistenta pentru afisarea In vitrina de interior de pana la 6 luni[1]; persistenta la afisare In exterior de pana la 3 luni[2].
 • Caracteristici generale

  Tip hartieRola plotter
  FormatA0+
  Numar coli/top2 role
  CuloareAlb
  Latime (cm)91.4
  Lungime30.5 m
  Greutate (Kg)9.4
  Alte detaliiMat
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.