Router Wireless Gigabit ASUS 4G-AC68U AC1900, Dual-Band 600 + 1300 Mbps, USB 3.0, negru

Cod produs: ROU4GAC68U
Router Wireless Gigabit ASUS 4G-AC68U AC1900, Dual-Band 600 + 1300 Mbps, USB 3.0, negru
Router Wireless Gigabit ASUS 4G-AC68U AC1900, Dual-Band 600 + 1300 Mbps, USB 3.0, negru
Router Wireless Gigabit ASUS 4G-AC68U AC1900, Dual-Band 600 + 1300 Mbps, USB 3.0, negru
Router Wireless Gigabit ASUS 4G-AC68U AC1900, Dual-Band 600 + 1300 Mbps, USB 3.0, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Router Wi-Fi Dual Band AC1900 cu Modem LTE, Control Parental si Retea pentru Vizitatori

  • Viteze Wi-Fi ridicate – Benzile duale Wi-Fi ofera un flux omogen, viteze 2.4 GHz de pana la 600 Mbps si viteze 5 GHz de pana la 1300 Mbps.

  • Viteza 4G de ultima ora - Tehnologia 4G LTE de categorie 6 permite viteze de 7X mai mari decat prin broadband mobil 3G.

  • Acoperire Wi-Fi optimizata – Solutia de formare a semnalului AiRadar si antenele de inalta putere asigura o acoperire mai buna.

  • Control parental - Monitorizeaza si restrictioneaza activitatea pe internet a oricarui utilizator.

  • Securitate la nivel comercial - ASUS AiProtection ofera protectie avansata pentru toate dispozitivele conectate la reteaua de acasa.

  Acoperire Wi-Fi imbatabila!

  ASUS AiRadar imbunatateste inteligent conexiunea Wi-Fi folosind tehnologia de concentrare a semnalului in zona dispozitivelor, amplificarea de mare putere si ajustarile ASUS RF exclusive. Aceste lucruri asigura acoperire extinsa, cresteri dinamice ale vitezelor de date si o stabilitate mai buna.

  Protectie mai buna impotriva atacurilor

  Integrat in ASUS 4G-AC68U, Sistemul de Prevenire a Intrusilor (IPS) din AiProtection ofera protectie in mai multe puncte pentru fiecare dispozitiv conectat la retea si blocheaza toate atacurile uzuale care au la baza conexiunea Internet. Actualizarile periodice, obtinute in mod automat pentru AiProtection ofera utilizatorilor siguranta ca au intotdeauna cea mai noua protectie posibila.

  Antene 4G LTE detasabile, care pot fi inlocuite

  Antenele externe pentru conexiunea mobila au o performanta mai buna decat cele interne. In spatiile inchise, cel mai bun semnal 4G LTE este, de obicei, langa un geam, dar daca o astfel de pozitionare nu este la indemana, se poate adauga cu usurinta un cablu de prelungire, multumita antenelor detasabile, dotate cu conectori SMA standard.

  Conectivitate WAN duala, prin interfete 4G LTE si Gigabit Ethernet, pentru conexiuni fara intreruperi

  Pe langa capabilitatile 4G LTE, 4G-AC68U are un port Gigabit Ethernet dedicat conexiunii WAN, care poate fi folosit drept conexiune de rezerva la internet prin cablu, care se activeaza atunci cand nu exista conexiune 4G LTE (failover) si se dezactiveaza atunci cand conexiunea 4G LTE revine (failback). Asta va oferi o flexibilitate incredibila, indiferent ca este vorba despre utilizare in mediul business sau acasa – pentru ca nu te poti lipsi niciodata de conexiunea la internet.

  Setare in trei pasi simpli

  E nevoie de doar trei pasi pentru a conecta routerul 4G-AC68U:

  1. Introdu cartela micro-SIM 4G LTE (neoferita in pachet) si porneste 4G-AC68U. Acesta se va conecta automat la reteaua mobila aferenta.

  2. Deschide un browser si urmeaza instructiunile simple de instalare pentru a finaliza setarile.

  3. Acum esti conectat!

  Optiuni robuste de control si optimizare cu ASUSWRT

  Interfata de administrare ASUSWRT aduna la un loc aplicatiile de setare, monitorizare si control al retelei. Pe langa procesul de setare, care dureaza 30 de secunde, detectie multipla de dispozitive si setari flexibile prin care sa profiti la maximum de performantele retelei, aceasta a fost imbunatatita prin adaugarea functiei de scanare rapida a stick-urilor USB conectate la router, pentru a verifica integritatea si siguranta datelor. Conectivitatea WAN duala permite utilizarea a doua conexiuni/doi operatori de internet pe acelasi router, cu functii de agregare si redundanta, pentru stabilitate superioara si conexiune la Internet fara intreruperi.

  Te joci o mare parte din timp sau transmiti continut videoO Indiferent cum iti petreci timpul, 4G-AC68U este dotat cu Adaptive Quality of Service (QoS), care optimizeaza latimea de banda atat pentru conexiunile cu fir, cat si pentru cele wireless. Aplicatiile si sarcinile pot fi prioritizate cu usurinta, prin translatarea setarilor preconfigurate pentru jocuri, transmisii media, aplicatii VoIP, navigare Web sau transfer de fisiere. Routerul are si suport pentru consolele PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS si Xbox One

  Creeaza-ti propria solutie de stocare in Cloud

  ASUS AiCloud te ajuta sa ai mereu la indemana toate datele date, oriunde te-ai afla, atat timp cat ai acces la o conexiune Internet. Aceasta functie interconecteaza reteaua ta personala cu solutiile de stocare online, oferindu-ti acces la toate fisierele tale prin intermediul aplicatiei mobile AiCloud disponibile pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare iOS si Android, sau folosind un URL personalizat in navigatorul tau de Internet. Acum poti partaja fotografii prin intermediul unor servicii precum Facebook, Flickr sau Dropbox direct din interfata AiCloud. In plus, AiCloud poate fi conectat cu usurinta la un alt router compatibil pentru a-ti permite sa iti extinzi si mai mult solutia Cloud personala.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal