Router Wireless Gigabit TP-LINK Archer A9 AC1900, Dual-band 600 + 1300 Mbps, USB 2.0, negru

Cod produs: ROUARCHERA9
Router Wireless Gigabit TP-LINK Archer A9 AC1900, Dual-band 600 + 1300 Mbps, USB 2.0, negru
Router Wireless Gigabit TP-LINK Archer A9 AC1900, Dual-band 600 + 1300 Mbps, USB 2.0, negru
Router Wireless Gigabit TP-LINK Archer A9 AC1900, Dual-band 600 + 1300 Mbps, USB 2.0, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Wi-Fi Dual Band 802.11ac Wave2 ultra-rapid

  Archer A9 ofera viteze Wi-Fi de pana la 1300 Mbps in banda de 5 GHz si 600 Mbps in banda de 2,4 GHz. Gestioneaza sarcinile simple cum ar fi trimiterea de e-mailuri sau navigarea pe Internet, cu banda de 2,4 GHz si sarcini care necesita o latime de banda mare, cum ar fi jocuri online sau streaming HD, cu banda de 5 GHz, simultan.

  Acoperire Wi-Fi superioara

  Trei antene externe si o antena interna transmit semnale Wi-Fi in fiecare colt al casei tale. Tehnologia Beamforming detecteaza dispozitivele, chiar daca acestea sunt la distanta mare sau prea jos pozitionate, si concentreaza intensitatea semnalului wireless spre ele.

  Mai multe dispozitive, Mai multa distractie

  Archer A9 ajuta dispozitivele tale sa atinga performante optime, facand comunicarea mai eficienta cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO. Cele trei fluxuri de date simultane permit tuturor dispozitivelor conectate sa atinga viteze de pana la 3 ori mai rapide decat router-ele standard AC.

  Wi-Fi distribuit eficient pentru o performanta sporita

  Smart Connect ajuta routerul sa schimbe automat conexiunea fiecarui dispozitiv catre cea mai buna banda Wi-Fi disponibila, in timp ce Airtime Fairness impiedica dispozitivele mai vechi sa incetineasca reteaua. Cu ambele tehnologii, toata lumea se poate bucura de o experienta W-Fi mai placuta si fara lag.

  Viteze Gigabit prin cablu

  Porturile Gigabit Ethernet (1 WAN+ 4 LAN) ofera o viteza prin cablu maxima. Conecteaza PC-urile, televizoarele inteligente si consolele de jocuri pentru conexiuni rapide si fiabile.

  Creierul unei case inteligente

  Router-ul Archer A9 actioneaza ca un creier pentru o casa inteligenta atunci cand lucreaza cu Alexa si IFTTT. Poti controla cu usurinta reteaua prin comenzi vocale simple cu ajutorul Amazon Alexa si iti face viata mai inteligenta si mai usoara cu IFTTT.

  Configurare si administrare usoara

  Configureaza Archer A9 in cateva minute prin interfata sa web intuitiva sau prin intermediul aplicatiei Tether. Tether iti permite, de asemenea, sa gestionezi setarile de retea, inclusiv controlul parental si partajarea media, de pe orice dispozitiv Android sau iOS.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  6 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal