Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Router

Variante de routere wireless performante

Un router wireless iti este intotdeauna necesar pentru a te conecta la internet, iar partea buna este ca nu ocupa mult spatiu si nu este deloc greu de instalat. Desi routerul este un dispozitiv mic ca dimensiuni, acesta este capabil sa gestioneze conectarea la internet pentru toate gadget-urile tale printr-o simpla conexiune de la furnizorul de telecomunicatii. 

Routerele sunt echipate cu o antena pentru propagarea semnalului, insa vei gasi la Altex astfel de aparate cu doua, trei sau mai multe antene, importante in semnalul furnizat. Antenele transmit semnalul routerului in toate direcțiile din jur, asa ca e important sa plasezi device-ul central. 

Vei gasi in oferta de routere de la Altex variante wireless performante, insa nu uita ca atunci cand faci achizitia sa te orientezi in functie de suprafata pe care vrei sa o acopere si de viteza inclusa in abonamentul de internet. Dupa ce iti iei router-ul, nu uita sa securizezi accesul la retea, astfel incat sa nu permiti oricarui utilizator sa iti foloseasca internetul.