Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru

Cod produs: PAPDRF120
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
Scaner CANON imageFORMULA DR-F120, A4, USB, negru
 
2.099,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  imageFORMULA DR-F120

  Bucurati-va de o solutie de scanare rapida si fara efort, reprezentata de scanerul versatil imageFORMULA DR-F120, care este echipat cu un alimentator automat de documente, integrat, si cu o unitate cu suport plat. Acesta este perfect pentru scanarea unei game variate de tipuri de documente la calitate inalta. 

  Beneficii:

  • Mentineti nivelul inalt de productivitate cu scanarea duplex de 20 ppm si cu alimentatorul duplex automat pentru 50 de coli.
  • Scanati carti, reviste sau materiale fragile cu ajutorul suportului plat integrat.
  • Obtineti rezultate o calitate exceptionala a imaginilor la o rezolutie de scanare de pana la 2400 dpi.
  • Scanati cu usurinta folosind CaptureOnTouch 3 si butoanele „cu o singura atingere” pentru operatii frecvente.
  • Scanati in format PDF editabil si conectati-va la aplicatii cloud.
  • Reduceti costurile cu functionarea eficienta energetic.

  Productivitate maximizata

  Scanati diferite tipuri de documente cu acuratete si in mod eficient cu modelul DR-F120: o solutie de scanare multifunctionala si compacta care ofera un alimentator automat de documente (ADF) si un suport plat. Puteti economisi timp pretios utilizand alimentatorul de documente pentru 50 de coli si viteza de scanare de 20 ppm. Va puteti baza pe modelul DR-F120 pentru a va duce munca la bun sfarsit, cu un volum zilnic recomandat de pana la 1000 de scanari.

  Manipulare fara efort a hartiei

  DR-F120 va ofera flexibilitate completa pentru a putea scana o gama variata de materiale, in ciuda formei compacte a scanerului si a dimensiunilor reduse. Dispozitivul ADF cu circuit direct este adecvat pentru documentele in format A4 si pentru suporturi media cu lungimea de pana la 1.000 mm. Datorita rolei de separare din mecanismul de alimentare, veti beneficia de fiabilitate sporita si veti face economie de timp la scanarea documentelor mixte. Scanerul cu suport plat este ideal pentru manipularea unor materiale precum cartile, pasapoartele sau revistele, acesta scanand fara efort pagini cu formate pana la cel de tip A4. Acesta este adecvat atat pentru fotografii, cat si pentru alte documente groase, subtiri si delicate.

  Imagini de calitate superioara

  Modelul DR-F120 ofera rezultate de calitate superioara la fiecare utilizare, datorita scanarii la 2400 dpi, a gamei largi de functii integrate pentru imbunatatirea imaginii si renumitei tehnologii de imagistica de la Canon. Veti obtine o acuratete fara precedent a culorilor, care redau fidel documentul original datorita functiei de corectare a culorilor 3D oferita de acest scaner.

  Utilizare simpla si intuitiva

  Obtineti rezultate superbe cu o singura apasare de buton utilizand modul Full Auto Mode (Complet automat), care aplica setarile optime fiecarei imagini scanate. Instrumentele incorporate elimina paginile albe, detecteaza automat formatul hartiei si orientarea textului, iar functia automata de corectare a alinierii indreapta documentele care sunt alimentate oblic. Operatiile de zi cu zi pot deveni chiar mai simple daca le alocati celor 3 butoane de pe panoul scanerului.

  Software-ul inclus va ofera mai multe optiuni

  Modelul DR-F120 va ofera o experienta de scanare simpla si intuitiva cu ajutorul software-ului CaptureOnTouch 3 de la Canon. Utilizatorii pot scana, edita si expedia documente cu si mai multa usurinta cu ajutorul acestei solutii de scanare versatile. Interfata bazata pe pictograme pas cu pas permite utilizatorilor sa converteasca rapid documente pe hartie in mai multe formate de fisiere (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG si PowerPoint). CaptureOnTouch are aceeasi functionalitate ca o solutie simpla de indosariere a documentelor, care permite utilizatorilor sa scaneze si sa creeze documente PDF cu functie de cautare, inclusiv cautarea usoara pe baza de text si recuperarea simpla. Plugin-urile pentru servicii cloud pentru SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ si Evernote sunt incluse, fiind oferite si driverele ISIS si TWAIN.

  Usor de utilizat si intretinut

  Modelul DR-F120 este usor de intretinut datorita designului ergonomic. Rolele de alimentare pot fi inlocuite de utilizator, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa suportati costurile interventiei unui tehnician de service. Costurile raman reduse si datorita eficientei energetice a scanerului, acesta consumand mai putin de 20 W in timpul functionarii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal