Scanner CANON imageFORMULA DR-6010C, A4, USB, alb

Cod produs: PAPDR6010C
 
12.499,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  imageFORMULA DR-6010C

  Desi performantele modelului imageFORMULA DR-6010C sunt impresionante, dimensiunile sale sunt mici; acesta ofera scanare fiabila si de mare viteza pentru tot departamentul intr-un corp compact.

  Productivitate atunci cand conteaza

  DR-6010C este cel mai rapid scaner al nostru pentru departamente de pana acum, scanand color la 60-ppm la rezolutii de 200 si 300 dpi. Un alimentator automat de mare capacitate, pentru 100 de coli, permite procesarea unor loturi foarte mari, pentru mai multe scanari in mai putin timp.

  Alimentare de incredere si flexibila

  Pe langa designul cu alimentare frontala, foarte apreciata de operatori, DR-6010C dispune, de asemenea, de o cale selectabila pentru suporturi drepte care poate fi utilizata pentru scanarea fara probleme a cardurilor din plastic si a cardurilor groase de pana la 546g/m², sau a documentelor mai fragile.

  Eficienta energetica

  DR-6010C nu economiseste doar timp, ci reduce si consumul de energie, fiind unul dintre dispozitivele cele mai economice energetic din clasa sa.

  Calitate optima

  O gama larga de functii puternice, cum ar fi detectarea automata a culorilor, recunoasterea orientarii textului, detectarea automata a formatului hartiei si detectarea alinierii necorespunzatoare, asigura o calitate exceptionala si eficienta optima.

  Mic dar totusi construit pentru volume de lucru solicitante

  In ciuda faptului ca DR-6010C este suficient de mic incat sa incapa pe orice birou, acesta poate face fata rapid si fiabil cerintelor dintr-un mediu aglomerat, avand un ciclu de lucru zilnic sugerat de pana la 7.500 de scanari pe zi.

  Usor de utilizat

  DR-6010C poate fi utilizat pentru o gama variata de aplicatii profesionale de scanare. Butoanele pentru scanare accelereaza productivitatea permitand loturilor de documente sa fie scanate rapid si trimise catre destinatii pre-definite sau aplicatii de lucru. Software-ul CapturePerfect de la Canon este inclus cu DR-6010C, fiind de asemenea disponibil un kit de dezvoltare a software-ului (SDK), pentru integrare usoara si personalizata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal