Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb

Cod produs: PAPDRM1060
Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb
Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb
Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb
Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb
 
11.999,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  Extrem de compact

  DR-M1060 este un scaner A3 unic datorita formei compacte, de aceea este ideal in departamentele de birouri corporatiste sau birourile mai mici din filiale care au spatiu limitat, insa au nevoie de scanare A3. Utilizatorii vor aprecia functionalitatea comoda si eficienta a designului cu alimentare si iesire frontala a documentelor.

  Manevrare fiabila si versatila a hartiei

  Circuitul rotativ si cel drept selectabil pentru hartie, cu mecanism de alimentare robust asigura scanarea usoara a unei varietati de tipuri de suporturi media, inclusiv carduri in relief, suporturi subtiri sau groase si documente cu lungimea de 3 m. Utilizand modul folio, pot fi scanate documente de format A1. Modelul DR-M1060 include o serie de tehnologii pentru manevrarea sigura a hartiei. Detectarea alimentarii duble cu ultrasunete ajuta la prevenirea pierderii imaginilor, iar functia de eliberare a alimentarii duble (DFR) reduce intreruperile, permitand utilizatorilor sa le ignore rapid si continue scanarea in situatii speciale.

  Productivitate ridicata de scanare

  Modelul DR-M1060 este extrem de productiv datorita scanarii duplex ultra-rapide care ajunge pana la 120 ipm (A4) si a alimentatorului de documente cu 60 de coli. In ciuda dimensiunii reduse, acest scaner a fost construit sa faca fata unor volume mari de lucru, de pana la 7.500 de documente pe zi.

  Procesare perfecta a imaginilor de fiecare data

  Bucurati-va de rezultatele perfecte oferite de numeroasele caracteristici avansate de procesare a imaginilor de care dispune DR-M1060, precum imbunatatirea claritatii textului, care produce imagini clare si lizibile chiar daca textul original este de slaba calitate. Functii suplimentare precum detectarea automata a culorilor, detectarea automata a formatului paginii si corectarea alinierii necorespunzatoare, corectarea orientarii textului si eliminarea culorilor personalizate imbunatatesc si mai mult calitatea si coerenta imaginilor.

  Software inclus pentru imbunatatirea productivitatii

  Bucurati-va de scanarea rapida si usoara asigurata software-ul CaptureOnTouch pentru operatii de scanare ad-hoc si de rutina. Pentru scanarea loturilor mai mari de documente, CapturePerfect este ideal datorita vizualizarii miniaturale si in mai multe ferestre, la care se adauga optiunile flexibile precum scanarea in foldere, catre e-mail si SharePoint. Modelul DR-M1060 este furnizat cu eCopy PDF Pro Office si Kofax VRS (inclusiv AIPE).

  Elemente suplimentare optionale

  DR-M1060 dispune de numeroase accesorii optionale pentru mentinerea unui nivel inalt de productivitate. Scanati carti legate, ziare si suporturilor media fragile cu unitatile de scanare optionale cu suport plat pentru formatele A4 si A3. Aceste unitati de scanare dubla cu suport plat conectate prin USB functioneaza perfect in combinatie cu DR-M1060, permitandu-va sa folositi cu usurinta aceleasi functii de imbunatatire a imaginilor pentru orice scanare. Este disponibil si un modul de cod de bare 2D care permite recunoasterea codurilor QR si a formatelor PDF417 si Data Matrix prin driverele ISIS/TWAIN.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal