Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Scanner

De ce factori trebuie sa tii cont atunci cand alegi un scanner?

Un scanner de calitate este necesar in orice birou, insa un scanner portabil poate fi folosit si in multe alte situatii in care ai avea nevoie de copierea unor documente sau imagini importante, dimensiunea acestuia facandu-l foarte usor de transportat si utilizat. Cu un astfel de scanner trebuie doar sa glisezi dispozitivul peste pagina pe care vrei sa o copiezi, fisierul fiind ulterior transferat pe un card SD sau direct pe calculator. 

De ce factori trebuie sa tii cont atunci cand alegi un scanner portabil? In afara de pret, exista alte elemente care fac diferenta intre astfel de device-uri: modul de alimentare – la priza, acumulator sau prin port USB, marimea – de la variante cat o valiza, pana la modele cat un creion, viteza de scanare – ar trebui sa fie undeva la cel putin 5-8 pagini pe minut, functia de recunoastere si salvare a documentelor in format de tip Office. 

Ai in vedere si rezolutia, dar si modul de conectare, unde un scanner cu Wi fi este de preferat. Nu uita, de asemenea, sa verifici daca scannerul portabil este compatibil cu sistemul de operare al device-ului pe care il utilizezi.