Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cel mai bun raport pret-calitate din Romania!* *Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Service produse

Avem o intreaga echipa de profesionisti, gata sa iti vina in ajutor in privinta oricaror dificultati pe care le poti intampina. Contacteaza departamentul nostru de Service si vei beneficia de intreg suportul necesar pentru produsele tale.

Service pentru produsele din categoria IT

Inainte de a trimite un produs catre departamentul de Service, te rugam sa te asiguri ca acesta nu prezinta lovituri, crapaturi, componente arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produse utilizate in conditii neadecvate (tensiune de alimentare necorespunzatoare, maipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice).

Conditii de acceptare pentru placile de baza

Acestea trebuie livrate catre departamentul Service in cutie alaturi de toate accesoriile initiale (placuta I/O, cabluri, manuale, CD-uri cu drivere etc.). De asemenea, nu trebuie sa prezinte chipset ars/strapuns/explodat si sa nu aiba piese lipsa sau schimbate.

Conditii de acceptare pentru placile video

Te rugam sa verifici, inainte de a trimite catre departamentul Service, ca placile video sa nu aiba chipset ars/strapuns/explodat, cooler rupt sau lipsa, contacte lipite sau topite, (recomandare: la placile cu TV-OUT trebuie neaparat ca in momentul conexiunii dintre calculator si televizor acestea sa fie oprite si scoase de sub tensiune), sa nu aiba piese lipsa sau schimbate.

Conditii de acceptare pentru memorii

Acestea nu trebuie sa prezinte contacte lipsa sau defecte fizice.

Conditii de acceptare pentru unitatile optice

Sa nu prezinte CD/DVD spart in interior sau urme de fortare care sa fi afectat functionalitatea aparatului sau sa aiba trapa blocata in pozitia deschis-acest fapt atrage anualarea garantiei unitatii optice.

Altex Service asigura garantie pentru brand-urile:

Samsung Televizoare, audio, aspiratoare, cuptoare cu microunde
LG Televizoare, aparate de aer condiționat
Myria, Akai, Vortex, Daewoo, Teletech, Hitachi, Faber, Simbio, LB-Link, Cata, Davio, Pure Acoustic, Promate, TP-Link, Belkin, Trust, Logitech, Chicony, Microsoft, Serreno Toate categoriile de produse
Intel Procesoare
Asus Periferice, accesorii
Razer Periferice
Kingston Memorii RAM, carduri de memorie, stickuri de memorie, SSD
MSI, Asrock, Gigabyte Placi de baza, placi video
Garmin GPS, smartwatches
Nacon Gaming
Sony Console PlayStation, VR
Sandisk Componente PC

Dacă un brand nu se regaseste in tabelul de mai sus, garantia acestuia este asigurata de furnizori / producatori prin retele proprii specializate in baza facturii si a certificatului de garantie.

ALTEX SERVICE CENTER

Global City Business Park
Soseaua Bucuresti Nord, Numarul 10

Cladirea O1, parter

Voluntari, Ilfov - Romania

Formular: www.altexservice.ro

Drepturile consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si Ordonanta 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu completarile si modificarile ulterioare, republicate. Aceste drepturi nu sunt afectate prin garantia oferita.