Set 10 becuri Halogen NEOLUX N207, R5W, 5W, 12V

Cod produs: AUTN207
Set 10 becuri Halogen NEOLUX N207, R5W, 5W, 12V
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  NEOLUX - o alegere buna, tehnologie germana by Osram

  Luminati-va drumul cu NEOLUX

  NEOLUX ofera faruri si becuri auxiliare de inalta calitate pentru consumatorii care doresc calitatea la un pret corect. Ofertele noastre de produse includ becuri specializate pentru a satisface soferii pretentiosi, precum si becuri de inlocuire standard cu caracteristici avantajoase pe care soferii le vor aprecia.

  NEOLUX: o gama larga de becuri pentru vehicule

  Brandul NEOLUX furnizeaza noua noastra gama de produse cu xenon si LED compatibile cu toate tehnologiile majore de iluminat auto. Portofoliul nostru larg prezinta cele mai cumparate becuri pentru masini, camioane si motociclete, acoperind peste 90% din cererea pentru becurile standard. Gama noastra de produse, alaturi de suportul de vanzari online, afisaje clare si ambalaje premium, permite consumatorilor sa selecteze cu usurinta tipul corect de bec de care au nevoie.

  NEOLUX ofera, de asemenea, o gama larga de produse cu valoare adaugata pentru a satisface nevoile specifice ale consumatorilor. De la produse cu o durata de viata extinsa pana la produse cu stiluri imbunatatite, oferim becuri auto testate performante pentru aproape fiecare sofer.

  Becurile auto NEOLUX sunt specificate in conformitate cu standardele stricte de calitate germane si respecta ECE R37 sau R99, in masura in care este relevant. Monitorizam continuu toate specificatiile si procesele de productie pentru a ne asigura ca luminile NEOLUX sunt in liga de top din drum.

  Becurile noastre cu halogen (1) sunt conforme cu reglementarile ECE R37 si ECE R99, aprobate pentru utilizare in Europa si in restul tarilor din intreaga lume, care sunt de acord sa urmeze acordul UNECE din 1958. Datorita unui design inovator, becurile cu halogen NEOLUX depasesc reglementarile ECE de siguranta pentru radiatiile UV. Sunt potrivite pentru cele mai multe tipuri de faruri, cu lentile din sticla sau plastic.

  Becurile de descarcare a gazului NEOLUX (HID) sunt de asemenea conforme cu ECE R99 si pot fi operate cu toate balasturile disponibile comercial.

  La fel ca toate becurile NEOLUX, becurile noastre LED sunt, de asemenea, produse in conformitate cu standardele inalte NEOLUX si asigura o iluminare interioara eficienta din punct de vedere energetic si de lunga durata. Cu toate acestea, sunt aprobate pentru utilizare in afara terenului numai atunci cand sunt utilizate intr-o aplicatie exterioara. Va rugam sa retineti ca utilizarea pe drumurile publice duce la anularea permisului de functionare a vehiculului si pierderea acoperirii de asigurare.

  Iluminat auto NEOLUX - avantajele pe scurt:


  - Calitate ridicata la un pret accesibil;
  - Caracteristici populare ale produsului;
  - Ofera gama de produse dintre becurile auto cele mai cumparate;
  - Suport pentru vanzari orientat catre piata.

  (1) Exceptie: becurile NEOLUX de voltaj inalt sunt aprobate numai pentru utilizare in afara drumului. Utilizarea ilegala pe drumurile publice duce la anularea permisului de functionare a vehiculului si pierderea acoperirii de asigurare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal