Set cadou MOROCCANOIL Complete Your Color: Sampon, 70ml + Balsam de par, 70ml + Spray pentru par, 50ml

Cod produs: PAK966961
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Set cadou MOROCCANOIL Complete Your Color: Sampon, 70ml + Balsam de par, 70ml + Spray pentru par, 50ml

  Faceti cunostinta cu noua colectie Color Complete Moroccanoil, o abordare revolutionara de 360 ° pentru ingrijirea culorii, care incepe in salon si este mentinuta acasa.

  Colectia ajuta la mentinerea culorii mai mult timp intre doua vizite la salon, avand astfel incredere ca purtati mult mai mult timp o culoare proaspata ca imediat dupa vizita la salon.

  Conceput pentru a prelungi rezultatele serviciului profesional ChromaTech, setul Complete Your Color include toate produsele de care aveti nevoie pentru a va mentine rezultatele obtinute si acasa intre vizitele de la salon. Aceasta varianta prietenoasa pentru calatorii este ideala pentru cei care incearca regimul pentru prima data sau pentru o ingrijire completa cand calatorim.

  Color Continue Shampoo (2,4 FL.OZ./70 ml) si Conditioner (2,4 FL.OZ./70 ml) - repara continuu atat fizic, cat si chimic folosind tehnologia COLORLINK ™; curata parul fara sa il usuce si restabileste calitatea parului pentru a pastra mai bine culoarea.

  Protect & Prevent Spray (1.7 FL.OZ./50 ml) - asigura protectia impotriva factorilor de zi cu zi care determina decolorarea si matuirea culorilor, inclusiv poluarea, deteriorarea termica si UV.

  Pentru a va bucura de beneficiile complete ale colectiei Color Complete incepeti in salon cu serviciul profesional ChromaTech. Dupa 10 spalari, s-a dovedit stiintific ca extinde durata de viata a culorii si intensitatea cu 100%.*

  *Pe baza testului clinic efectuat pe par uman pe un grup de control, dupa 5 spalari, versus 10 realizate cu regimul de tratament Moroccanoil Color Complete.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal