Set cadou SYOSS Repair: Sampon, 440ml + Balsam de par, 440ml + Tratament pentru par, 100ml

Cod produs: PAKHBOF0510
Set cadou SYOSS Repair: Sampon, 440ml + Balsam de par, 440ml + Tratament pentru par, 100ml
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Set cadou SYOSS Repair: Sampon, 440ml + Balsam de par, 440ml + Tratament pentru par, 100ml

  Gama SYOSS KERATIN cu ingrediente naturale, inspirate de cultura asiatica. Formula cu lotus albastru este special dezvoltata pentru parul predispus ruperii. Netezeste fibra capilara si reface rezerva de cheratina pentru reparare in profunzime. FORMULA DE INALTA PERFORMANTA cu Amino Complex, un amestec de aminoacizi care sigileaza firele de par si pastreaza parul puternic, cu un aspect sanatos.

  Sampon Syoss Keratin

  SYOSS KERATIN Sampon cu ingrediente naturale inspirate din cultura asiatica. Formula cu Lotus Albastru, special dezvoltata pentru parul predispus ruperii. LOTUSUL ALBASTRU ofera volum si elasticitate parului casant datorita proprietatilor sale reparatorii si de netezire. RECONSTRUIESTE SI INTARESTE FIRUL DE PAR: Reface rezerva de cheratina pentru o reparare profunda.

  90% ingrediente de origine naturala.

  Balsam Syoss Keratin

  SYOSS KERATIN Balsam cu ingrediente naturale inspirate din cultura asiatica. Formula cu lotus albastru, special dezvoltata pentru parul predispus ruperii. REPARA SI CATIFELEAZA: Reface rezerva de cheratina pentru o reparare intensa si netezeste fibra capilara. Lasa parul catifelat si hranit in profunzime.

  90% ingrediente de origine naturala.

  Despre brand:

  Misiunea SYOSS este aceea de a oferi parului tau ingrijirea pe care o merita, prin produse de calitate, inspirate din saloanele de coafura. Fondat in Japonia, SYOSS crede in formule de calitate profesionala ce iti ofera rezultate optime cu fiecare utilizare."

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal