Set Controller Joy-Con NINTENDO Switch, blue-neon yellow

Cod produs: GAMNSW0034
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Set Controller NINTENDO Switch Neon Blue Joy-Con (L) & Neon Yellow Joy-Con (R)

  Doua Joy-Con pot fi utilizate independent in fiecare mana sau impreuna ca un singur controler de joc atunci cand sunt atasate la Joy-Con. De asemenea, se pot atasa la consola principala pentru a fi folosite in modul portabil sau pot fi partajate cu prietenii pentru a se bucura de jocurile cu doi jucatori. Fiecare Joy-Con are un set complet de butoane si poate actiona ca un controler independent si fiecare include un accelerometru si un senzor giroscop, facand posibil controlul independent al miscarii stanga si dreapta.

  Dar asta nu e tot! Imaginati-va ca Joy-Con este un pahar care contine cuburi de gheata. Cu HD Rumble, cand va miscati si inclinati Joy-Con, puteti simti zgomotul cuburilor de gheata in jur. HD Rumble se simte atat de realist incat poti chiar sa-ti dai seama cate cuburi sunt, de parca ai tine de fapt un pahar in mana! Functia HD Rumble inclusa in Joy-Con creeaza o experienta de joc captivanta, care nu este posibila doar cu imagini si sunete.

  Camera IR Motion din Joy-Con (R) poate detecta forma, miscarea si distanta obiectelor captate de aceasta. De exemplu, poate recunoaste forma mainilor jucatorilor, cum ar fi atunci cand te joci piatra, hartie, foarfece. Cu aceasta caracteristica, exista mai multe posibilitati de joc decat oricand!

  De asemenea, puteti utiliza amiibo pe Nintendo Switch conectandu-l prin NFC din controlerul Joy-Con dreapta sau controlerul Nintendo Switch Pro.

  Pana la opt controlere pot fi conectate la o singura consola prin Bluetooth in orice moment - aceasta poate fi orice combinatie de controlere Joy-Con si alte controlere, cum ar fi controlerul Nintendo Switch Pro (vandut separat).

  Controlerele Joy-Con au o autonomie de pana la 20 de ore la o singura incarcare. Reconectati controlerele Joy-Con la consola pentru a le reincarca sau le puteti incarca si conectandu-va la Nintendo Switch Charging Grip.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal