Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: AUT8671018195

Set disc frana MOTRIO pentru Dacia Logan, 259mm - 8671018195

 
199,90lei
Stoc epuizat
 • Set discuri frana NEventilate, pline,  diametru 259 mm.

  ATENTIE: Va rugam sa verificati cu atentie, urmatoarele elemente, inainte de a lansa comanda: diametrul discurilor precum si caracteristica ventilat sau neventilat (plin). Discurile sunt piese de uzura.. Ambalate la set de 2 bucati discurile de frana sunt inscriptionate "Motrio".

  Exista 2 tipuri de discuri de frana Motrio: pline si ventilate. Fiecare dintre aceste produse se inlocuieste cu omologul sau. NU se permit modificari ale sistemului de franare. inlocuirea discurilor de frana impune si schimbarea obligatorie a placutelor de frana.

  Produsele Motrio sunt recomandate de catre producatorul Dacia/Renault, pentru autovehiculele iesite din perioada de garantie, construite in perioada 2004 - 2012, avand un numar considerabil de kilometri si cu o uzura considerabila masurata in ore de functionare/km parcursi de la data inmatricularii pana astazi. Va rugam sa ne contactati daca nu sunteti siguri de modelul discului de frana prezent pe autovehiculul dumneavoastra si care urmeaza a fi schimbat. Produsele Motrio sunt TESTATE de producatorul Dacia/Renault pe autovehiculele construite.Garantia calitatii produselor este data de standardele ridicate impuse de Dacia/Renault.

 • Specificatii tehnice

  CompatibilitateAuto
  An fabricatie2004 - 2012
  Tip discPlin
  Diametru (cm)259
  PozitionareFata
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.