Set incarcator si acumulatori pentru scule electrice EINHELL 4512083, 18 V, 2 x 3.0 Ah, Li-Ion

Cod produs: SEA4512083
 
1.449,90 lei
Include taxa verde: 0,75 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 6 luni
 • Descriere

  Kit-ul Twincharger Einhell PXC 2x 3.0 Ah

  Kit-ul Starter si kit-ul Twincharger Einhell PXC 2x 3.0 Ah este punctul ideal de inceput pentru a intra in lumea flexibila a seriei de sistem Power X-Change cu posibilitati nelimitate de combinare. Seria inteligenta Power X-Change cuprinde echipamentele pentru gradina si unelte de toate tipurile si pentru orice aplicatie. Orice acumulator litiu-ion PXC de inalta performanta se poate combina cu orice dispozitiv PXC. Acumulatorul se poate folosi in mod universal cu toate dispozitivele din seria de sistem. Siguranta maxima in timpul functionarii este garantata de sistemul de management proactiv al acumulatorului de la Einhell. In plus, toti parametrii sunt monitorizati incontinuu de componentele exceptionale instalate in acumulatorului avansat. Spre deosebire de acumulatorii conventionali, celulele litiu-ion de calitate superioara sunt rezistente la auto-descarcarea specifica bateriilor. Sistemul cu trei leduri permite verificarea dintr-o privire a starii de incarcare.

  Pregatit de utilizare

  Incarcatorul dublu The Power-X-Twincharger 3 A se poate folosi in mod universal cu toti acumulatorii Power X-Change. Incarcarea paralela pregateste rapid din nou pentru utilizare doi acumulatori de 18 V. Ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatie, astfel incat acumulatorii au o durata de viata mai mare. Managementul inteligent al incarcarii asigura siguranta maxima. In plus, monitorizarea permanenta a acumulatorului contribui la incarcarea optima. Informatii actualizate despre starea acumulatorului sunt furnizate pe afisajul detaliat al starii de incarcare. Pentru montaj rapid si usor pe perete, au fost prevazute urechi incorporate.

  Siguranta maxima cu managementul inteligent al incarcarii

  Doi acumulatori Einhell pot fi incarcati simultan

  Uz universal cu toate aparatele reincarcabile Power X-Change

  Incarcarea in doar 60 de minute a acumulatorilor Power-X-Change

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal