Cod produs: JOCPS4CIV6

Sid Meier's Civilization VI PS4

 
Reducere
32%
118,93lei
174,90
In anumite magazine
 • Sid Meier’s Civilization VI este urmatorul titlu din mult aclamata franciza Civilization, care a vandut peste 33 de milioane de unitati la nivel global, dintre care 8 milioane de unitati de Civilization V.

  Creat de legendarul Sid Meier, Civilization este un joc de strategie de tip turn-based in care tu va trebui sa construiesti un imperiu care va fi suspus incercarilor timpului. 

  Poti sa devii conducatorul lumii dezvoltand o civilizatie inca din Epoca de Piatra pana in epoca informatiei. Poarta razboaie, desfasoara misiuni diplomatice, dezvolta-ti propria cultura si lupta cot la cot cu faimosii lideri din istorie.

  Civilization VI ofera noi modalitati sa interactionezi cu lumea ta: acum orasele se extind fizic de-a lungul hartii, cercetarea activa in tehnologie si cultura va va oferi noi oportunitati, iar liderii influenti din jurul tau isi vor urmari propriile agende conform unor considerente istorice.

  Caracteristici principale:

  - Un imperiu expansiv: Urmareste cum minunile imperiului tau se raspandesc de-a lungul hartii ca niciodata. Fiecare oras poate fi extins pentru a te folosi de avantajul tactic pe care ti-l ofera terenul din jur.  

  - Cercetare activa: Deblocheaza bonusuri care iti vor accelerea progresul civilizatiei tale in istorie. Pentru a avansa mai repede, foloseste-ti unitatile si exploreaza activ imprejurarile si descopera noi civilizatii. 

  - Diplomatie dinamica: Interactiunile cu celelalte civilizatii se vor schimba pe parcursul jocului, de la tentative primitive de comunicare care vor rezulta tot timpul in conflicte, pana la negocieri si aliante.  

  - Combina-ti fortele: Plecand de la sistemul “one unit per tile”, unitatile de suport vor putea fi integrate in alte unitati, cum ar fi unitatile anti-tanc cu infanteria.  

  - Multiplayer imbunatatit:  Pe langa modurile traditionale de multiplayer, vei putea sa cooperezi cu prietenii tai sau sa lupti impotriva acestora intr-o gama variata de situatii, toate fiind realizate astfel incat obiectivele sa le indepliniti intr-o singura sesiune de joc. 

  - Un Civilization pentru toti jucatorii: Civilization VI ofera veteranilor noi modalitati de a-si construi sau ajusta propriile civilizatii pentru a spori sansele de succes. Nici jucatorii noi nu au fost uitati, deoarece acestia vor fi intampinati de un sistem nou de tutoriale.

 • Caseta tehnica

  TitluSid Meier's Civilization VI PS4
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  PlatformaPS4
  EditieStandard
  ProducatorIndependent
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.