Sistem de alarma Wireless SMANOS W100, Wi-Fi/Alarma linie telefonica, Detector miscare, Senzor fereastra, Telecomanda, alb

Cod produs: SHMW100
 
210,00 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Conectat

  Sistemul de alarma wireless W100, este un sistem dual de tip Wi-Fi/PSTN, foarte prietenos, cu o conexiune wireless, foarte simplu de instalat. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti cablul de telefon PSTN in W100, urmati pasii de instalare, prin Wi-Fi si in cel mai scurt timp, casa dumneavoastra va deveni protejata. Puteti controla intreg sistemul prin intermediul aplicatiei de pe telefon, iar atunci cand alarma va porni, numerele presetate vor primi un apel sau un mesaj text.

  Frumos si inteligent

  Noul model Smanos W100 este un sistem de alarma foarte atractiv ce functioneaza discret si se integreaza perfect in decorul oricarui tip de locuinta. Ecranul cu LED si panoul tactil, este foarte usor de operat si se comporta deosebit de bine pe termen lung.

  Securitate dubla

  Conexiunea de linie telefonica fixa PSTN, este linia principala de aparare. Daca alarma a fost declansata, sistemul va apela imediat numerele de telefon prestabilite de dumneavoastra, pentru un raspuns rapid; numerele autorizate pot fi apelate pentru modificarea unor setari ce nu suporta amanare.

  Conexiunea Wi-Fi compatibila este IEEE802.11b/g si functioneaza pe post de backup. In cazul un care linia este compromisa si alarma se declanseaza, sistemul poate transmite in continuare alerte sau comenzi pe telefon, cu ajutorul aplicatiei. Cu aceste doua tipuri de comunicare, aveti o securitate garantata!

  Incredere, siguranta si control simplu de la distanta

  Pot fi programate pana la 6 numere de telefon pentru situatii de urgenta. Centrala de alarma a sistemului Smanos W100 comunica cu toti detectorii pe o frecventa de 868 MHz, asigurand transmisii stabile si fara interferente.

  Aplicatia pentru smartphone-uri/tablete este compatibila cu iOS7 si va ramane mereu conectata la sistem, prin intermediul retelei Wi-Fi. Design-ul interfetei este modern si intuitiv, creat pentru a fi utilizat de toate categoriile oameni, indiferent de varsta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal