Sistem de navigatie GPS PNI L805, 5" Touch, 8 GB, Harta europei

Cod produs: NAVPNIL805HM
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Display generos

  Ecranul Sistemului de navigatie GPS PNI L805 de 5 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.

  Procesor puternic

  Memoria interna a navigatiei GPS PNI L805 este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

  Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSTAR MSB2531 cu viteza de 800 Mhz si memoriei RAM de 256 MB.

  FM Transmitter

  Sistemul de navigatie portabil PNI L805 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor, stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina

  Conectica

  Conectica Sistemului de navigatie GPS PNI L805 este formata dintr-un port miniUSB, un slot MicroSD, pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.

  Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV, MP4 si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG

  Gata de drum

  Sistemul de navigatie GPS PNI L805 este "Gata de drum" datorita accesoriilor din pachet care ii permit un montaj imediat pe parbriz si la mufa de bricheta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal