Sistem dus GROHE Smartcontrol Perfect 310 34706000, termostat, 1 functie, crom

Cod produs: ARM34706000
Sistem dus GROHE Smartcontrol Perfect 310 34706000, termostat, 1 functie, crom
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  AVANTAJELE ASCUNSE ALE TEHNOLOGIEI INCASTRATE

  Imbunatateste spatiul din dusul tau cu GROHE SmartControl Incastrat, sistemul intuitiv si elegant care iti permite sa controlezi dusul tau cu o simpla actiune de apasare si intoarere. Cu designul sau plat, imbunatatit, SmartControl ofera control precis, fiind in acelasi timp usor de curatat si se poate combina cu o gama larga de dusuri fixe si pere de dus pentru a-ti oferi toata flexibilitatea in proiectare de care ai nevoie.

  DESCOPERA SMARTCONTROL INCASTRAT.

  Elemente SMARTCONTROL

  Modelele ideale la nivel de control, GROHE SmartControl combina functionarea cu tehnologia. Disponibile cu unul, doua sau trei butoane de control, elementele de control au avantajul unor filtre de murdarie integrate pentru o durabilitate imbunatatita si o intretinere usoara.

  Varietate de proiectare

  Totul despre SmartControl este adaptat pentru a crea o baie perfecta - chiar si estetica. Are doua forme diferite - rotund sau patrat - si doua finisaje diferite - un crom elegant si o sticla acrilica complet moderna.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal