Cod produs: ACPLYRAMINI3PCS

Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra Mini AC1300, Dual Band 400 + 867 Mbps, 3 Buc, alb

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Conexiune Wi-Fi pe care te poti baza

  Indiferent ca te afli la subsol, in gradina sau in living, iti doresti ca toate dispozitivele tale dotate cu conexiune Wi-Fi sa functioneze la parametrii optimi. Sistemul Wi-Fi pentru acoperirea intregii locuinte ASUS Lyra mini utilizeaza trei hub-uri wireless interconectate pentru a oferi un semnal ultra-rapid, fiabil si sigur in orice colt al locuintei.

  Tehnologia sa inteligenta iti ofera libertatea de a te plimba oriunde prin casa, conectandu-te in permanenta si in mod automat la cea mai buna sursa de semnal.

  Wi-Fi, Simplificat

  Cu ASUS Lyra mini, am simplificat conexiunea Wi-Fi. Lyra mini creeaza o singura retea Wi-Fi pentru intreaga locuinta, astfel incat nu trebuie sa iti faci probleme legate de reteaua pe care trebuie sa o alegi – Lyra mini indeplineste toate aceste operatiuni complicate in locul tau. Acum nu trebuie sa faci altceva decat sa te bucuri pe deplin de conexiunea ta Wi-Fi foarte performanta!

  Lyra mini, pentru orice locuinta

  Indiferent de ce forma are casa ta, ASUS Lyra mini o poate acoperi. Sistemul de baza Lyra mini include trei hub-uri, suportand cu usurinta adaugarea unor hub-uri suplimentare pentru a oferi o acoperire si mai extinsa.

  Este recomandat sa plasezi Hub-ul Lyra mini principal in zona centrala, astfel incat cel de-al doilea si al treilea hub se vor conecta direct la acesta. Astfel, numarul de conexiuni necesare este redus, facand astfel posibil si un nivel mai redus al latentelor.

  Securitate la Nivel Comercial pentru Reteaua Personala

  ASUS AiProtection, bazata pe tehnologia Trend Micro™, este incorporata Lyra mini pentru a oferi un nivel ridicat de protectie retelei tale personale. Cu AiProtection, toate dispozitivele tale conectate — inclusiv echipamentele pentru case inteligente (IoT) — sunt protejate pentru a preveni compromiterea datelor tale personale.

  Luati o pauza

  Pauza Wi-Fi opreste accesul la Internet pentru un anumite interval de timp – perfect pentru acele momente cand doresti sa petreci timp impreuna cu familia!

  Control parental avansat

  ASUS Lyra mini iti permite sa supraveghezi modalitatea in care familia ta utilizeaza Internetul si sa modifici timpul/permisiunile pentru aplicatii acordate fiecarui membru al familiei tale. Sistemele de control parental foarte avansate iti permit blocarea anumitor aplicatii mobile si site-uri web, facand posibila in acelasi timp accesul nerestrictionat la restul Internetului.

  O Singura Aplicatie pentru Tot

  Aplicatia ASUS Lyra mini te ajuta sa setezi, administrezi si diagnostichezi reteaua – chiar si in absenta unui PC! Pentru a incepe, porneste hub-ul Lyra si conecteaza-l utilizand aplicatia ASUS Lyra. Introdu detaliile de conectare la reteaua Lyra mini, apoi apasa Conectare. Dupa aproximativ un minut, intreg sistemul va functiona!

  Adauga foarte usor hub-uri Lyra mini suplimentare!

  Procedeul de adaugare al unul hub Lyra mini suplimentar in retea este unul deosebit de usor. Nu trebuie decat sa urmezi instructiunile afisate pe ecran in cadrul aplicatiei ASUS Lyra: Apasa Butonul de Adaugare Lyra la Reteaua Curenta; porneste hub-ul; alege-ti reteaua; si atribuie o locatie. Asta-i tot!

 • Caracteristici tehnice

  Tip produsSistem Wi-Fi Mesh
  Viteza Wi-Fi (Mbps)400 + 867
  Frecventa (GHz)2.4 - 5
  StandardeIEEE 802.11 ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  SecuritateWPA2-PSK, Suport WPS
  Porturi1 x LAN, 1 x WAN
  Viteza Ethernet (Mbps)10/100/1000

  Informatii suplimentare

  Activitate LEDStatus functionare
  Antena3 antene interne
  Functii / OptiuniMU-MIMO, QoS adaptiv, Retea pentru Vizitatori, Control Parental, AiProtection
  Continut pachetLyra Mini x 3, Adaptor AC, Cablu de Retea (RJ-45), Ghid de Utilizare

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)13.2 x 13.2 x 3.3
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.