Smartwatch GARMIN Fenix 6S, 42mm, Android/iOS, silicon, argintiu-negru

Cod produs: SMWFENIX6S42SB
 
2.899,99 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj deschis, produs si accesorii nefolosite.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Militari Auchan
  Bdul. Iuliu Maniu, Nr. 546-560, Militari Shopping Center, Sector 6, Bucuresti
  Bucureşti
  2.899,99
  2.376,89 lei
 • Descriere

  Smartwatch Garmin Fenix 6S, 42mm, Android/iOS, silicon

  Garmin Fenix 6S a fost proiectat special pentru a se potrivi confortabil pe incheieturile mai subtiri, avand un display de 1.2". Are GPS si este potrivit pentru activitati multisport destinat atletilor si exploratorilor care isi doresc sa faca mai multe, nu sa poarte mai mult echipament.

  • senzorii pentru monitorizarea pulsului la incheietura mainii si Pulse Ox permit monitorizarea mai detaliata a activitatilor dvs. de fitness
  • masurati performantele de alergare si ciclism in moduri despre care nu stiati ca sunt posibile
  • parcurgeti toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare in aer liber si prin referire la satelitii multi-GNSS
  • functia de gestionare a energiei va arata modul in care setarile pot extinde durata de viata a bateriei
  • asociati cu smartphone-ul dvs. compatibil pentru a vizualiza mesajele, alertele si notificarile la incheietura mainii
  • utilizati ceasul ca portofel virtual cu ajutorul functiei Garmin Pay pentru plati fara contact

  Calitate prin proiectare

  Statistici performanta

  Gestionarea alimentarii

  Fenix 6S, robust si sofisticat, va ofera un display de 1.2" Always-On, rama de otel inoxidabil cu finisaj DLC si a fost testat conform standardelor militare americane.

  Puteti vizualiza functii avansate de antrenament, dinamica alergarii, monitorizarea valorii VO2 max precum si consultantul pentru recuperare.

  Efectuati din mers modificari destinate prelungirii duratei de viata a baterirei prin vizualizarea modurilor in care diverse setari si senzori afecteaza durata de viata a bateriei.

  Aplicatii pentru sport

  Functia ClimbPro

  Compatibilitate multi-GNSS

  Aveti la indemana profiluri de activitate pentru alergari montane, inot, alergare, ciclism, drumetii, canotaj, ski, golf.

  ClimbPro va ajuta sa vedeti informatii in timp real despre urcarile curente si viitoare, inclusiv gradientul, distanta si castigul de altitudine.

  Accesati multiple sisteme globale de navigatie prin satelit (GPS, GLONASS si Galileo) pentru monitorizarea in medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizeaza numai GPS-ul.

  Senzori ABC

  Functii de siguranta si monitorizare

  Garmin Pay

  Senzorii ABC includ un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea conditiilor meteorologice si o busola electronica cu trei axe.

  Ceasul poate detecta ca a avut loc un accident si astfel functiile de asistent si detectare a accidentelor comunica locatia dvs catre contactele dvs de urgenta.

  Folositi Garmin Pay la cumparaturi pentru plati fara contant, disponibila prin furnizorii participanti.

  Notificari inteligente

  Puls masurat la incheietura mainii

  Senzor Pulse Ox

  Puteti primi email-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul dvs Garmin 6S Pro atunci cand il asociati cu un dispozitiv compatibil.

  Masurarea optica a pulsului indica nivelul de intensitate al activitatilor de fitness, dar si variatia pulsului pentru a calcula nivelul dvs de stres. De asemenea si in apa se poate monitoriza pulsul direct cu ceasul Garmin Fenix 6S.

  Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox utilizeaza razele de lumina detectate la nivelul incheieturii mainii pentru a masura in ce masura corpul dvs. absoarbe oxigenul.

  Body Battery

  Monitorizarea ciclului menstrual

  Magazinul Connect IQ

  Optimizeaza rezervele de energie ale corpului dvs. utilizand datele privind variabilitatea pulsului, nivelul de stres, somnul si alte date pentru a masura cand sunteti pregatit pentru a fi activ sau cand este posibil sa aveti nevoie de odihna.

  Monitorizati detaliile perioadei menstruale, inregistrati in jurnal simptomele fizice si emotionale si notati tipurile de ciclu, regulat, neregulat sau tranzitie catre menopauza, pentru a va intelege mai bine organismul.

  Descarcati fete de ceas personalizate, adaugati campuri de date si obtineti aplicatii si widget-uri din magazinul Connect IQ.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal