Smartwatch GARMIN Vivoactive 3 Slate, iOS&Android, silicon, black

Cod produs: SMWVACT3BKSLATE
 
1.349,99 lei
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  GARMIN Vivoactive 3

  Plati mobile fara contact

  Smartwatch GARMIN Vivoactive 3 este pregatit pentru Garmin Pay. Atingeti si ati platit. Puteti sa va lasati telefonul si portofelul acasa si puteti plati cu ceasul.

  15 aplicatii de sport

  Ramaneti activ! Chiar daca va place golful, vreti sa faceti o cursa cu bicicleta, faceti yoga sau chiar incercati-va indemanarea la vaslirea cu padela pe placa, stand in picioare. Cand sunteti in exterior, dispozitivul GPS integrat permite ceasului inteligent GARMIN Vivoactive 3 sa urmareasca detaliile activitatii pe care ati ales-o, fara a fi necesara o conexiune la telefon. De la snowboarding la inot si cu cel putin douasprezece alte optiuni intre acestea, acest ceas este tovarasul perfect pentru joaca. 

  5ATM & Garmin Chroma Display

  GARMIN Vivoactive 3 este confortabil, comod si usor de vazut, datorita ecranului Garmin Chroma Display chiar si la lumina directa a soarelui. Puteti sa il purtati pe orice tip de vreme, este sigur pentru inot si pentru dus. Creati-va exercitii proprii, personalizate de alergare, de ciclism, cardio sau de forta si descarcati-le pe ceasul dvs. Apoi, ceasul dvs. inteligent Vivoactive 3 va va urmari exercitiile, repetitiile, seturile si timpul de odihna.

  Elevate & VO2

  Cu ajutorul tehnologiei Elevate pentru masurarea pulsului la incheietura mainii, GARMIN Vivoactive 3 va permite sa monitorizati conditia dvs. fizica si nivelul de stres, pentru a indica modul in care corpul dvs. raspunde in diferite imprejurari. Poate estima valoarea VO2 max. si varsta in functie de conditia fizica, 2 indicatori ai conditiei fizice care pot fi adesea imbunatatiti in timp prin exercitii regulate. De asemenea, acesta va urmareste variabilitatea pulsului (HRV), care se utilizeaza pentru a calcula si pentru a va urmari nivelul de stres. GARMIN Vivoactive 3 va poate face constient de situatiile in care resursele fizice sau emotionale cauzeaza cresterea nivelului dvs. de stres, astfel incat sa puteti identifica un mod in care sa eliberati presiunea.

  Garmin Connect

  Ramaneti conectat cu ceasul dvs. inteligent GARMIN Vivoactive 3 in timp ce transpirati jucandu-va sau in timp ce faceti exercitii. Odata asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, veti putea sa primiti si chiar sa raspundeti la mesaje text si sa vedeti actualizari ale retelelor de socializare, e-mailuri si multe altele direct la incheietura. Gasiti-va telefonul, accesati comenzile de muzica si permiteti-le prietenilor dvs. sa va urmareasca activitatile sportive prin intermediul LiveTrack. Activitatile dvs. finalizate se vor incarca automat in comunitatea noastra online de fitness Garmin Connect.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal