Smartwatch pentru copii MYKI Watch 4 Lite, 2G, LBS, GPS, Wi-Fi, Android/iOS, negru

Cod produs: SMWM4LITEBLK
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Ceas inteligent pentru copii cu urmarire GPS / WiFi / LBS / AGPS

  Myki Watch 4 Lite

  Localizare

  Apeluri

  Chat

  MyKi 4 Lite foloseste o combinatie de tehnologii de pozitionare GPS / WiFi / LBS / AGPS pentru a oferi acuratete maxima a locatiei.

  Cu MyKi 4 Lite copilul dvs poate efectua apeluri catre zece numere din agenda telefonica. Aceste numere sunt adaugate in ceas de catre parinte prin intermediul aplicatiei MyKi 4 LITE. Ceasul are o lista alba si numai numerele din el pot fi apelate.

  MyKi 4 Lite poate trimite mesaje vocale si imagini catre parinte, precum si poate primi mesaje vocale si text prin chat-ul din aplicatia MyKi 4 LITE.

  Buton SOS

  Aplicatii

  Comunicatii

  Cu aplicatia MyKi 4 LITE, puteti adauga pana la doua numere pentru apelare cu ajutorul butonului SOS. Dupa ce butonul este apasat, ceasul incepe sa sune in mod repetat aceste doua numere pana cand se realizeaza o conexiune.

  MyKi 4 LITE are cateva alte aplicatii utile - un pedometru incorporat pentru a urmari pasii facuti si caloriile arse, un joc distractiv de matematica si capacitatea de a seta alarme pentru a va reaminti activitatile si sarcinile majore ale zilei. Modul Nu deranjati ofera o concentrare maxima in timpul educatiei, iar modul Silentios garanteaza confort in timpul studiului.

  Ceasul si aplicatia au o conexiune continua. Cand parametrii, miscarea sau starea ceasului se modifica, parintele primeste o notificare pe telefon.

  Functiile ceasului

  Tracker inteligent de locatie

  Special conceput pentru copii

  Mai mult decat un ceas

  Rezistent la apa

  Puteti monitoriza si controla ceasul MyKi 4 LITE de pe orice smartphone sau tableta, oriunde si oricand, conectandu-va la aplicatia MyKi Watch cu contul dvs.

  Pentru a se potrivi preferintelor copiilor, MyKi 4 LITE are trei optiuni de culoare. Ceasul are o curea din silicon moale si confortabila, iar in setul MyKi 4 LITE primesti si o bratara textila special dezvoltata.

  Datorita dezvoltarii sale de inalta tehnologie si cartelei SIM integrate, GPS, microfon, difuzor si senzor tactil, MyKi 4 LITE este mai mult decat un ceas. MyKi 4 LITE este divertisment pentru copilul tau si pace pentru tine!

  Un alt mare avantaj al MyKi 4 LITE este ca este rezistent la apa. MyKi 4 LITE este certificat IP67 si poate rezista la scufundarea pana la 1 m in apa dulce timp de 30 de minute. Asa ca poti fi sigur ca ceasul este protejat, in caz de umezire accidentala sau de ploi surprinzatoare de vara.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal