Cod produs: SMWMY9515BK

Smartwatch pentru copii MYRIA MY9515BK, Android, silicon, negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Smartwatch MYRIA Kids Guard KG2 MY9515


  Conceput să-ți protejeze copilul

  MYRIA Kids Guard KG2 este un ceas inteligent pentru copii prevăzut cu telefon mobil încorporat, ce oferă informații referitoare la locația copilului detectând poziția acestuia în timp real prin aplicația Google Maps.

  GPS-ul încorporat cu AGPS și LBS extrem de precis ajută părinții să monitorizeze siguranța copilului, deoarece pot îl po localiza imediat.

  Istoric

  La sfârșitul fiecărei zile poți vedea tot istoricul, traseul și locurile în care a fost cel mic.

  Un plus de confort pentru părinți

  Părintele poate prestabili o arie de siguranță, astfel că acesta va fi avertizat instant pe telefon în momentul în care copilul depășește perimetrul setat sau când își da jos ceasul de la mâna.

  Monitorizare spion

  Funcția de monitorizare permite părinților să asculte ce vorbește și ce se petrece în jurul copilului, fără că acesta să știe că este urmărit.

  SOS

  În situații de urgență, atunci când a căzut și s-a lovit, se simte rău sau în pericol, copilul poate folosi butonul SOS pentru a apela cele 3 numere pentru urgențe.

  Ceasul poate fi utilizat ca un telefon normal, dar numai cu o cartelă nanoSIM fara cod PIN. Poate suna sau poate primi apeluri oricând de la cele 9 numere presetate. Trimite mesaje vocale către părinți și poate primi de la aceștia atât mesaje înregistrate, cât și scrise.

  Pedometru

  Cu această funcție vei putea contoriza exact numărul pașilor făcuți de năzdrăvanul tău pe parcursul întregii zile și caloriile consumate. 

  Alarmă

  Se pot seta alarme pentru a-i reaminti micuțului când este timpul pentru teme.

  Cântărind doar 65 de grame, Kids Guard KG2 este un accesoriu mic și discret, cu ecran touchscreen de 1.22” pentru o vizibilitate mai bună și o navigare inteligentă prin meniu.

  Pentru a fi pe placul tuturor, MYRIA MY9515 vine disponibil pe 2 culori, negru și albastru. Pentru băieți și fete.

  Carcasa din policarbonat + LDS și cureaua din poliuretan thermoplastic sunt create pentru a rezista activităților zilnice ale copilului. Acesta îl poate purta liniștit la joacă sau atunci când se spală pe mâini, fiind rezistent la praf și la stropii de apă.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.33
  3

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor