Cod produs: SMN84AP0011

Soba pe combustibil solid ALFA PLAM Commo, 21 kW, rosu-negru

 
Reducere
18%
8.528,74lei
10.400,90
Stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Soba pe combustibil solid ALFA PLAM Commo, 21 kW, rosu-negru

  Soba pentru incalzire centralizata are un design atractiv, asemanator semineelor, si ofera simultan performante remarcabile. Soba functioneaza pe biocombustibil solid tip peleti si are integrat un mecanism de reglare automata, care asigura confortul termic necesar. Caloriferele se racordeaza la soba, aceasta avand in dotare un vas de expansiune cu capacitate de 10 litri. Incaperea unde este montata soba nu necesita montarea unui calorifer, caci aceasta se incalzeste direct de la soba. Caldura suplimentara produsa este distribuita catre celelalte calorifere, iar prin intermediul panoului de control putem regla temperatura ambientala si consumul aferent.

  Peletii au o capacitate de ardere foarte mare, acestia ard aproape in totalitate, iar cenusa reziduala constituie doar 1% din masa initiala. Prin aceasta peletii emit foarte putine noxe in comparatie cu alte tipuri de combustibil, avand o putere termica ridicata. Acestia provin din resturi lemnoase si agricole, fiind astfel de doua ori ecologici. Sunt o varianta foarte convenabila si ieftina, iar soba cu functionare pe peletie este mult mai simplu de intretinut, caci peletii nu lasa multa murdarie in urma.

  Peletii sunt usor de transportat si foarte simplu de utilizat. Deoarece au dimensiuni foarte reduse acestia pot fi manipulati cu usurinta, iar prin intermediul sistemului automatizat nu va fi nevoie sa supraveghem functionarea sobei. Avantajul unei sobe pe peleti este ca poate asigura necesarul termic al unei locuinte care nu este racordata la gaze. Aceasta este o varianta mult mai potrivita, caci presupune un consum energetic mult mai redus si costuri de exploatare relativ mici.

  Soba pe peleti este fiabila si nu prezinta riscuri de defectiuni majore. Display-ul din dotare contine informatiile relevante despre parametrii de functionare, astfel indicand conditia si starea in care se afla soba.

  Soba tip semineu este in acelasi timp un mod de a conferi un look natural locuintei, facand-o mai primitoare si mai placuta. Imaginea focului creaza o senzatie relaxanta si linistitoare, ideala pentru a ne simti excelent in fiecare zi.

  Soba tip semineu, din otel, cu incalzire centralizata, cu functionare pe biocombustibil (peleti). Soba contine urmatoarele: - ventilul de siguranta cu racordul R - pompa de circulatie Wilo tip RS 25/6 3, pe conducta de retur R 1, consum electric 93 W - ventil de aerisire automat - vas de expansiune cu capacitatea de 10 litri - robinet pentru umplere si golire a instalatiei. - aprinzator electric - ventilator pentru incalzirea spatiului - ventilator pentru evacuarea fumului - alarma - panou de comanda si control - schimbator de caldura - sistem de curatare manual - rezervor pentru peleti cu volumul de 45 kg. Panoul de comanda este compus din: - display LCD - tasta pentru pornire ON/OFF, iesire din program - tasta pentru modificarea programului SET - patru taste ale MENU-ului pentru cresterea temperaturii, reducerea temperaturii, reducerea intensitatii incalzirii, cresterea intensitatii incalzirii. - afisaj pentru: ceas, temperatura din camera, temperatura apei, informatii privind functionarea sobei. Soba degaja 2.92 kW in incinta unde este montata, iar restul de 17.86 kW se distribuie catre radiatoare. Consumul de combustibil maxim pe ora: 5.05 kg/h. Cantitatea de apa din cazan: 32 litri

 • Caracteristici generale

  Tip produsSoba
  Tip combustibilPeleti
  Tip ardereAutomata
  FunctiiIncalzire centralizata, Pompa de circulatie
  MaterialOtel
  CuloareNegru, Rosu
  Continut pachetSoba, Manual de utilizare

  Caracteristici tehnice

  Putere (Kw)21
  Randament (%)86.09
  Temperatura maxima (°C) 80
  Volum camera ardere0.486l
  Volum apa (l)32
  Suprafata recomadata (m2)126-210
  Presiune maxima de lucru (bar)2
  Tensiune (V)230

  Altele

  Diametru horn (mm)80
  Latime (cm)58
  Adancime (cm)62
  Inaltime (cm)120
  Greutate (Kg)196

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 137,20 lei.