Cod produs: SSDSU800NS38128

Solid-State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU800, 128GB, SATA3, M.2, ASU800NS38-128GT-C

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Solid-State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU800

  Folosind 3D NAND Flash si un controller SMI de mare viteza, unitatea compacta de ultima generatie compacta SU800 M.2 2280 ofera capacitati de pana la 1TB si imbunatateste considerabil performanta, eficienta si fiabilitatea fata de traditionalul 2D NAND. De asemenea, este livrat cu un dispozitiv inteligent de memorie cache SLC si un tampon de memorie cache DRAM pentru a spori performantele de citire / scriere. Cu tehnologie LDPC ECC si tehnologii, cum ar fi TBW ridicat (octeti scrise total) si DEVSLP (Sleep Device), SU800 M.2 2280 modernizeaza instantaneu computerele desktop si desktop-urile cu stabilitate, durabilitate si eficienta energetica superioare.

  Dimensiune mai mica, dar capacitate mai mare

  Implementand 3D NAND Flash avansat, SU800 M.2 2280 ofera o densitate mai mare si capacitati mai mari decat SSD-urile Flash NAND 2D. Acest lucru inseamna ca este, de asemenea, mai eficient si mai fiabil, cu un raport cost-performanta mai bun. SU800 M.2 2280 vine intr-o gama larga de variante de capacitate de la 128 GB la 1 TB si ofera viteze de citire / scriere de 560MB / s si 520MB / s pentru a accelera calculatoarele.

  Cache inteligent SLC si tampon de memorie cache DRAM

  Algoritmul inteligent SLC Caching permite memorie NAND Flash sa functioneze in modul celular la un singur nivel si creste performanta de citire / scriere. In plus, cu suport pentru DRAM Cache Buffer, performanta de citire / scriere poate fi la fel de dubla decat cea a unitatilor de stare solida care nu au o memorie cache DRAM sau, cu alte cuvinte, care nu poate utiliza memoria auxiliara ca tampon SSD pentru sarcini de mare intensitate.

  Motor LDPC ECC avansat

  Codul de corectare a erorilor de verificare a paritatii cu densitate scazuta a fost implementat pe SU800 M.2 2280, ceea ce duce la o reducere masiva a erorilor de date si la o crestere egala a integritatii datelor. Prin urmare, va protejeaza continutul valoros impotriva coruptiei intr-o masura mult mai mare decat SSD-urile non-ECC sau chiar SSD-urile care folosesc corectia de baza a erorilor BCH.

  Depaseste HDD-urile cu un castig performant masiv

  Implementand 3D NAND Flash, un controller SMI de inalta calitate, componente selectate cu atentie si mai multe tehnologii avansate de imbunatatire a performantei, SU800 M.2 2280 depaseste HDD-urile traditionale printr-un factor urias, cu avantaje deosebite la pornirea si cautarea timpului. ca in general mult mai rapid randament de citire / scriere.

  Consum redus de energie, durata de viata mai lunga a bateriei

  SU800 M.2 2280 suporta tehnologia DEVSLP (Sleep Device) pentru o mai buna eficienta energetica. Aceasta duce la reducerea costurilor de energie electrica si durata de viata prelungita a bateriei. In comparatie cu HDD-urile traditionale, SU800 M.2 2280 consuma doar 8% din putere in timp ce este in regim de ralanti, si cu 80% mai putina putere in timpul functionarii regulate. Pentru utilizatorii care calatoresc sau merg de multe ori in calatorii de afaceri, SU800 M.2 2280 este un partener minunat, cu capacitati ridicate de mobilitate si economisire de energie, care merg usor pe bateriile pentru notebook-uri.

 • Caracteristici generale

  TipIntern
  Capacitate (GB)128
  InterfataSATA3
  ControllerSMI
  FormatM.2 SATA
  Slot M.22280

  Viteza de lucru

  Viteza citire max (MB/s)560
  Viteza scriere max (MB/s)300

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  Greutate (g)8
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.